BURAK BIYIKTAY ALİAĞA’DA DEVAM

  • 0
  • 678
Yazı Boyutu:

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim, bu sezon takıma play off çeyrek final oynatan Koç Burak Bıyıktay’ın sözleşmesini bir yıl uzattı. İlk olarak Ocak 2011’de 1,5 yıllık sözleşmeye imza atarak Aliağa Petkim’in başına geçen tecrübeli hoca, 1 sezon daha yeşil beyazlı takımın başında olacak.
Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren, Burak Bıyıktay ile başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, “Hocamızla bir yıllık yeni bir sözleşme yaptık. Aliağa Petkim, her geçen yıl hedeflerini yükselten bir takım. Bu yıl da ligde başarılı olacak bir takım oluşturma çalışmalarımız sürüyor dedi.

Kulüp Başkanı Uğur Eren, genel menajer Birtan Saka başkanlığında teknik heyet tarafından transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade ederek, “Burak Hocamız önceki yıl takımımızı küme düşmekten kurtarmıştı. Bu yıl ise çok başarılı bir grafik ortaya koyarak hem Türkiye Kupasında hem de Beko Liginde başarılara imza attık. Hocamız Burak Bıyıktay’ın önerileri doğrultusunda ligde ve kupada başarılı olacak bir takım oluşturacağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv