Burç’ta Bayrak ikinci kuşakta

YAVAŞ şehire bağlı Sığacık’ta, hizmet veren Burç Restoran’da yönetim ikinci kuşağa geçti. İşletmeci Sadık Özdemir’den bayrağı devralan Altan Özdemir, babasından aldığı bayrağı daha da yukarıya taşımak için çaba harcayacak.

  • 0
  • 18.070
Burç’ta Bayrak ikinci kuşakta
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 
YAVAŞ şehire bağlı Sığacık’ta, hizmet veren Burç Restoran’da yönetim ikinci kuşağa geçti. İşletmeci Sadık Özdemir’den bayrağı devralan Altan Özdemir, babasından aldığı bayrağı daha da yukarıya taşımak için çaba harcayacak.

Özel ürünleriyle lezzet tutkunlarının vazgeçemediği bir mekan olan Burç Restoran’daki gençleşme ile hizmet ve ürün kalitesinden ödün verilmeden leziz ve yeni  ürünleriyle İzmir ve dışarıdan gelen konukları ağırlamayı sürdüreceklerini söyleyen Altan Özdemir, “Bayrak değişimi ile birlikte müşteriyi etkilemeden ara ara yapılan yeniliklerle  dört bir yanı açık, bir tarafı denize sıfır, bir yanı kale manzaralı, diğer yanları ise parkı gören mekanımız daha da işlevsel hale getirildi. Mekanın iç ve dış bölümlerinde iyot kokusunun yoğun hissedildiği, balıkçı ve gezi teknelerinin renk cümbüşü arasında, zaman zaman püfür püfür esen rüzgar eşliğinde leziz deniz mahsülleri yiyip, sıcak sohbet imkanı arayan dostlarımızı bekliyoruz.” Dedi.
Her sabah09.00’da güleryüz, kaliteli ürün, sorunsuz, dört dörtlük servis; kahvaltı ile başlayıp 02.00’ye kadar sürüyor. Kışın 200, havanın güzel olduğu günler ve yazın ise 300 kişiye aynı anda hizmet verilebiliyor. Alkol alan kişinin istemesi halinde İzmir’e kadar verilen servis hizmeti aynen devam ediyor.
HEPSİ MEKANA ÖZEL
Burç Restoran’da ürünlerin büyük çoğunluğu mekana has, özel ve insanı büyüleyecek nitelikte. Mevsim sebze ve meyvaları ile yaratılan soğuk ya da sıcak ürünler saymakla bitecek gibi değil. Birbirinden leziz ürünler arasında yok yok. Fava, kabak, közde patlıcan, şevketi bostanlı ottabağı,  albiber, kuki, deniz fasülyesi, deniz börülcesi, tereyağlı karides, midye dolma, Enginarlı Levrek Sarma, Ballı Kalamar,  Hellim peynirli levrek sarma, semizotlu ezme, patlıcan ezme, közlenmiş paprika biber, Kuru börülce, tarla börülce, Patlıcan salatası, Levrek marin  ile mevsimine göre salata zeytinyağlı ve mezelerin bir bölümü. Mutlaka tadılması gereken ürünlerin başında ise Cittaslow Pazı Sarma ve Cittaslow- Erişteli deniz mahsülleri, Deniz kabuğunda balık kokoreç, balık tantuni, Sandal Sefası, Levrek lokma, semizotlu sübye, ekşili kalamar, şarap soslu midye ve deniz ürünlerinden Cittaslow-testi kebabı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv