Büyükerşen’den Tartan’a onur ödülü

  • 0
  • 841
Yazı Boyutu:

Türkiye Kent Konseyleri Platformunun dördüncü buluşması Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüze yakın başkan ve genel sekreter düzeyinde katılımcılar ile birlikte Eskişehir’de gerçekleştirildi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen’in de katıldığı platformun bu dönem toplantısında mahalle meclisleri ile yerel yönetimlerde demokratik alt  yapı, kent konseyleri kanalıyla siyasete katılımcı ve kentsel dönüşüm projeleri ele alındı.

Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı ve aynı zamanda CHP Eskişehir milletvekili adayı Kazım Kurt, kent konseyleri platformunun oluşumunu sağlayan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a onur plaketi verdiler. Başkan Tartan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e, İzmir anısına tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndan getirdiği el işlemesiyle hazırlanmış bir kahve takımı hediye etti.


Kent konseylerinin demokratik, üretken ve verimliliği hedef alan yapısının çok kısa sürede başarılı sonuçlar doğurduğuna dikkat çeken Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan,”Ortak akıl, işbirliği ve dayanışma ile üretilen mutlu kent projeleri mutlu bir toplum yaratıyor. Bu anlamda kent konseylerinin büyük önemi var” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Eğitimde Şiddete Asla Teslim Olmayacağız

Atatürk’ün çocukları 23 Nisan’ı sporla kutlayacak

Mavişehir’deki satışa itiraz: “İptal edilmeli”

Meslek Fabrikası Halkındır!

Meslek Fabrikası önünde “Ata Mirası” nöbeti sürüyor

Karanlığa teslim olmayacağız!

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg