Çağdaş klasikler menüsü ile geleneksel lezzetlere modern bir yorum

  • 0
  • 1.603
Yazı Boyutu:

Mövenpick Hotels & Resorts, modern bir yorumla hazırlanan tüm zamanların enfavori Mövenpick lezzetlerini "çağdaş klasikler" menüsünde bir arayagetiriyor.  

2-24 Kasım 2013 tarihleri arasında Avrupa'dakiMövenpick otellerinin yanı sıra Mövenpick Hotel Izmir, Mövenpick Hotel Istanbulve Mövenpick Hotel Ankara’da sunulacak menüde, her biri çağdaş bir dokunuşlayeniden yorumlanan dana cordon bleu, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik,tavada kızartılmış deniz tarağı, portakal ve Hindistan cevizli körili tavuk,biftek, dana ve somon tartar ve tavada kızartılmış dil balığı gibi geleneksel Mövenpick lezzetleri yeralıyor. 
Unutulmazlezzetleri unutulmaz bir konaklama deneyimiyle birleştirmek isteyenler içinhazırlanan "Lezzet Paketi"nde ise konforlu odalarda iki kişi konaklama,muhteşem bir açık büfe kahvaltı, çağdaş klasikler menüsünün keyfiniçıkaracağınız 3 çeşitten oluşan bir akşam yemeği ve odada hoş geldinizikramları bulunuyor. 
Geçmişin popüler lezzetlerini yepyenigörünümleriyle yeniden keşfetmek için 0232 488 14 14'den Mövenpick HotelIzmir'i, 0212 319 29 29'dan Mövenpick Hotel Istanbul'u ve 0312 258 58 58'denMövenpick Hotel Ankara'yı arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz. www.moevenpick-hotels.com 

Mövenpick Hotels& Resorts hakkında:
Mövenpick Hotels& Resorts, 16.000’in üzerinde çalışanı ile 24 ülkede 79 otel, tatil köyü veNil yolcu gemileri ile uluslararası üst düzey bir otel yönetim şirketi olarakhizmet vermektedir. Ayrıca Chiang Mai ve Koh Samui (Tayland), Palawan(Filipinler), Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Sanya (Hainan Adası, Çin) veDjerba (Tunus) da dahil olmak üzere planlanan veya yapım aşamasında olan 30'uaşkın projesi bulunmaktadır.Hedef pazarıolan Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya’da büyüme ve gelişmeye öncelik verenMövenpick Hotels & Resorts, iş ve konferans otelciliği ile tatilyörelerinde resort otelciliği yapmakta ve otellerinin bulunduğu tüm bölgelerinkarakteristik özelliklerini korumaya ve saygı göstermeye büyük önemvermektedir. Merkez ofisi Zürih’te bulunan İsviçre kökenli Mövenpick Hotels& Resorts, konuklarını kişiye özel hizmet anlayışı çerçevesinde sunduğukaliteli servisi ve eşsiz lezzetleri ile ağırlamaktadır. Sürdürülebilirliğeduyarlı yaklaşımıyla Mövenpick Hotels & Resorts, dünyadaki en çok GreenGlobe sertifikası sahibi otel zinciridir. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv