“Cam Sanatçılar Sergisi ”ne yoğun ilgi

  • 0
  • 600
 “Cam Sanatçılar Sergisi ”ne yoğun ilgi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İş Sanat İzmir Galerisi, bu yıl altıncısı düzenlenen Uluslararası EgeArt Sanat Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. Sanatı her yönüyle İzmirlilerle buluşturmayı amaçlayan EgeArt Sanat Günleri kapsamında cam sanatının farklı örneklerinin yer aldığı bir sergi düzenlendi.

Aralarında akademisyenlerinde bulunduğu karma sergide Ali Abayoğlu, Asanni Gülin Algül, Ayşen Savcı, Banu Oyman, Barış Can Aksakal, Fatih Duruerk, Gamze Araz Eskinazi, Heyecan Bakır Ural, İkbal Özpınar, M. Altan Sungar, M. Güçlü Polat, Mustafa Kaya, Müge Göğüş, Reyhan Çezik, Sema Okan Topaç, Sevgi Taner Avcı, Tina Varon, Yasemin Aslan Bakiri, Yeşim Sanatçı, Yasemin Sayınsoy’a ait cam ve ebru sanatının birlikteliğinden yaratılan objeler, cam kesme heykeller ile cam rölyefler yer aldı.

Serginin açılışına yoğun bir katılım oldu. Akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda İzmirli sanatseverin katıldığı sergi açılışında, sanatçılara teşekkür belgeleri verildi ve ardından bir hatıra fotoğrafı çekilerek sergiye geçildi.
Soğuk ve sıcak cam şekillendirme, cam resim ve cam mask uygulamaları gibi farklı cam şekillendirme tekniklerini kullanan 20 sanatçının eserleri, 13 Aralık 2015 tarihine kadar İş Sanat İzmir Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
İZMİR (Ege Ajans-Yunus Uyar)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv