Camilerde bayram temizliği

  • 0
  • 846
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi Ramazan’da olduğu gibi Ramazan Bayramında da İzmirlilerin yanında olmaya devam ediyor
 
Bir ay boyunca teravih namazında camilerde bir araya gelen vatandaşlar, bayram namazlarını da pırıl pırıl camilerde kılacak. Konak ilçesi sınırlarındaki camilerde Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde, evlerde süren bayram temizliği gibi camiler de bayrama hazırlanıyor.
           
Konak Belediyesi’nin deneyimli temizlik ekibi, en ufak bir ayrıntıyı dahi atlamıyor. Vatandaşın sağlığı ve ibadetini temiz bir ortamda yapabilmesi için her gün temizlik yapılıyor. Yol süpürme araçlarıyla cami avluları temizlenirken, elektrikli vakumlu süpürgelerle de köşe bucak temizlik yapılıyor.
Temiz bir çevrenin, sağlıklı bir toplum oluşumunda önemli olduğunu dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Her gün İzmirlilerin bir arada ibadetini gerçekleştirdiği camilerin temiz olması ve ibadet için sağlıklı bir ortam sunması gerekiyor. Ramazan Bayramı’nda herkes tertemiz bayramlıklarını giyecek ve bayramlaşmak için camilere gelecek. Bu nedenle temizlik çalışmalarımızı camilerde yoğunlaştırdık” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ESHOT’a kalite tescili

İzmir Kentsel Gıda Stratejisi Belgesi'yle bu sürecin parçası olacağız

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Arşiv