Çamlaraltı’ndan depremzede öğrencilere yardım eli

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği, Şubat ayında ülkece yaşadığımız ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinden etkilenen öğrencilerin eğitim ihtiyaçları için Bahar Kermesi düzenledi.

  • 0
  • 525
Çamlaraltı’ndan depremzede öğrencilere yardım eli
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği, düzenlediği Bahar Kermesi'yle yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Alsancak Küçük Kulüp Alliance Restaurant'ta gerçekleşen kermesten elde edilen gelir Şubat ayında ülkece yaşadığımız ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinden etkilenen öğrencilerin eğitim ihtiyaçları için bağışlandı.

Bahar kermesindeki 33 standda sergilenen takı, süs eşyası, giysi, içecek ve diğer özel ürünler katılımcıların ilgisini gördü.

Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği Başkanı Reyhan Ildırar ve Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, yüzyılın fekaletini yaşadığımız bu dönemde depremden etkilenen tüm depremzede öğrencilerin bir nebze de olsa yaralarına kapatabilmeleri adına kendileri aracılığıyla destek olan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Sosyal yardımlaşmanın gücüne inandıklarını dile getiren Ildırar, bu tarz etkinliklerin daha da yayılması gerektiğine de dikkat çekti.

Ildırar ve Gençer, standda ürünlerini sergileyen tüm katılımcılar adına Ege Orman Vakfı’na yaptıkları fidan bağışı sertifikalarını dağıtarak teşekkürlerini ilettiler.

Etkinlik fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv