Çanakkale Şehitleri İçin Koştular

Karşıyaka Zeki Şairoğlu Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde tertip edilen “Çanakkale Şehitlerini Anma Koşusu”  Karşıyaka’da bulunun tüm Oratokul ve Liselerin katılımıyla gerçekleştirildi.

  • 0
  • 627
Çanakkale Şehitleri İçin Koştular
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Zeki Şairoğlu Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde tertip edilen “Çanakkale Şehitlerini Anma Koşusu”  Karşıyaka’da bulunun tüm Oratokul ve Liselerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görevlendirmesiyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Çanakkale Şehitlerini Anma Koşusu” nun ev sahipliğini yine Zeki Şairoğlu MTAL üstlendi. Kız ve erkek öğrenciler arasında Yıldızlar ve Gençler olarak iki ayrı klasmanda yarışan gençlerin mücadelesi büyük çekişmeye sahne oldu.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’nun önem verdiği Organizasyona Karşıyaka’da bulunan tüm okullar katılırken, organizasyonda 14 öğretmen ve Atletizm Federasyonu İzmir Bölgesinden de 19 resmi hakem görev yaptı. Organizasyon komitesi ise çeşitli okullardan öğretmenler,  Tanmaç Örenel, Oya Dirik, Mustafa Şahin, Orkide Çelik ve Özlem Ertan’dan oluştu.

Şahin: Şuurlu ve Zinde Bir Gençlik
Karşıyaka Zeki Şairoğlu MTAL Lisesi Müdürü Sıtkı Şahin organizasyon için; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İslamoğlu tarafında ikinci defa ev sahibi olarak görevlendirilmek bizim açımızdan onur verici oldu. Zeki Şairoğlu MTAL öğretmenleri olarak evlatlarımızın iyi yetişmesi için çalışıyoruz. Şuurlu ve zinde bir gençlik ülkemize çok şey kazandıracaktır. Bu bakımdan “Çanakkale Şehitlerini Anma Koşusu”  çok faydalı oldu. Bu vesile ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, katılımcı tüm okullarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür eder, derece alan almayan tüm evlatlarımızı canı gönülden kutlarım” açıklamasında bulundu.

Tanmaç Örenel; Gençliğimiz Geleceğimizdir
Ev sahibi okulun Beden Eğitimi öğretmeni Tanmaç Örenel ise organizasyonla ilgili olarak; “Çanakkale Şehitlerini Anma Koşusu”nun ikinci yılda da başarıyla gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm meslektaşlarıma ve öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gerçekten bizim için önemli bir organizasyondu. Sporun öğrenci kardeşlerimiz tarafından anlaşılması ve atletizme ilginin artması bakımında istediğimiz amaca ulaştık diyebilirim. Gençliğimiz geleceğimizdir. Hem şehitlerimiz andık hem de spor yaptık” dedi.

Oya Dirik; Güzel Bir Organizasyon Oldu
Organizasyon komitesi üyesi Oya Dirik de unları söyledi; “Bu yıl düzenlediğimiz “Çanakkale Şehitlerini Anma Koşumuz”  Yıldız Kız-Erkek  ve Genç Kız-Erkek olarak iki kategoride gerçekleştirildi. Organizasyonumuz atletizmi sevdirme açısından son derece verimli geçti. Şenlik havasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutlarım.”

“Çanakkale Şehitlerini Anma Koşusu” da dereceye giren öğrenciler de şunlar oldu;
Yıldızlar Kız klasmanında dereceye girenler aynı okuldan oldu. Birinci Zeynep Dündar, ikinci Zeynep N. Tankoç ve üçüncü de Elif Dündar oldu. Yıldız Erkeklerde ise Evin Leblebcioğlu Ortaokulundan Yiğit Karcı birinci ve yine aynı okuldan Süleyman Okçu üçüncü olurken, Şehit Ahmet Oruç Ortaokulundan Umut Yaman ise ikinci oldu.
Genç Kızlar kategorisinde ise, Behçet Uz Lisesinden Sonay Karaaslan birinci olurken, Cemre Nur ikinci, Sakize Lahur İHL’den  Nuray Büyükşahin üçüncü oldu.
Genç Erkeklerde ise dereceye girenler, Birinci Süleyman Demirel Anadolu Lisesinden Bekircan Kırıkçı, Behçet Uz Anadolu Lisesinden Murat Deniz ikinci ve Gazi Anadolu Lisesinden Aşil Hacıoğlu da üçüncü oldu.
Yarışmalarda takım halinde derece giren okullara kupa verilirken, dereceye ferdi olarak giren öğrencilere de madalya verildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv