Çandarlı İftar Yemeğinde Buluştu

  • 0
  • 1.072
Yazı Boyutu:

Çandarlı Belediyesi, geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu yıl da yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirdi.
 
İftar yemeği programına Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Dikili Cumhuriyet Başsavscısı Seyit Abdülhakim Şahin, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Duran, Dikili Garnizon Komutanı YZB. Murat Dinçer, Yargıtay 6. Hukuk Dairesi Üyesi Mustafa Aysal, Dikili Emniyet Müdürü Hasan Başaran, Bergama Emniyet Müdürü Hüsamettin Ataseven, Dikili Müftüsü Mahmut Atıcı, Dikili Sağlık Grup Başkanı Mehmet Gündüz, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerifi’ni kutladığını ve işçisiyle, çiftçisiyle, farklı dünya görüşüyle her kesimden ve mevkiden insanı birlik ve beraberlik çatısı altında toplamaktan onur duyduğunu söyledi. Ahmet Dağdelen konuşmasının devamında “Çandarlı Belediye’si olarak ilçe olma yolunda alt yapı çalışmalarından sosyal ve kültürel gelişmeye kadar her alanda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. 3 yıldır vatandaşlarımızın katılımına odaklı yönetim anlayışımız sayesinde çevre belediyelerin takdirini kazanmanın yanı sıra itibarımızı ulusal düzeyde arttırıyoruz” dedi.
 
Başkan’dan Misafirlere Yakın İlgi
Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen, iftar yemeğine katılan vatandaşlar ile yakından ilgilendi. Tüm masaları dolaşarak vatandaşların hatırlarını sordu, isteklerini dinledi.
 
İftar’dan Sonra Tasavvuf Musikisi Konseri
Çandarlı Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Dikili İlçe Müftülüğü işbirliğinde tasavvuf musikisi konseri düzenledi. Solistliğini Muhlis Sağsöz tarafından icra edilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
 
Çandarlı Belediye Başkanı Ahmet Dağdelen’nin ve protokol katılımcılarının Muhlis Sağsöz’e ve ekibine çiçek ve plaket takdim etmelerinin ardından Çandarlı Belediyesi Geleneksel İftar Programı sona erdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Yok olma noktasından kurtuluşa

Cumhuriyetimizin umudu ve geleceği gençlikte

Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

Arşiv