Çarşambalılar buluştu

54 yıldan bu yana aralıksız haftanın her Çarşamba günü bir araya gelerek ülkenin, siyasi, ekonomik, sosyal yapısı ile ilgili belirlenen gündemle zaman zaman kavga edercesine tartışan ama toplantının bitiminde sarılıp öpüşerek ayrılan İzmir’in ünlü Çarşamba Gurubu’nun geleneksel Sevgi-Dostluk-Hoşgörü Buluşması" bu kez eşli gerçekleşti

  • 0
  • 487
Çarşambalılar buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

54 yıldan bu yana aralıksız haftanın her Çarşamba günü bir araya gelerek ülkenin, siyasi, ekonomik, sosyal yapısı ile ilgili belirlenen gündemle zaman zaman kavga edercesine tartışan ama toplantının bitiminde sarılıp öpüşerek ayrılan İzmir’in ünlü Çarşamba Gurubu’nun geleneksel Sevgi-Dostluk-Hoşgörü Buluşması" bu kez eşli gerçekleşti.

Pasaport’ta bulunan bir otel çatı'sında gerçekleşen canlı, müzikli, sürprizli buluşmada Başkan Prof. Dr. Saffet Mutluer, Çarşamba grubunun geleneksel eşli buluşmasına katılan hanımlara  Çarşamba Grubu’nun kurucularından Erdem Tunçbay’ın eşi Türe Tunçbay’a madalyasını takmasının ardından Tunçbay’da topluluğun kıdemli üyeleriyle yeni katılan üyelere madalyalarını taktı. 50’nci yıl pastası hep birlikte kesen Çarşambalılar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.  
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv