Caz ve Türküler seslendirilecek

  • 0
  • 871
Yazı Boyutu:

İZMİRLİ ünlü müzisyen Zafer Çebi tarafından geçtiğimiz yıl kurulan Zafer Çebi Jazz Band 19 Şubat’ta İsmet İnönü  Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluşuyor.

Batı enstrümanları; piyano ve kyboards, davul, saksafon, trompet ve bas gitar ile Türk Halk müziği enstrümanları zurna ve balaban ile kemanında yer alacağı topluluk, efsanevi caz eserlerinin yanı sıra Zafer Çebi tarafından caz tarzı altyapı aranjmanlarıyla çok sesli hale getirilmiş Türk halk ve Türk sanat müziği eserleri seslendirilecek. 

Piyano ve keyboards’da Zafer Çebi’nin yanısıra Zafer Çebi Jazz Band’da Evrim Özkaynak vokal, Emre Kartari Davul, Halil Çokyürekli zurna ve balaban, Erdoğan Turanlı saksafon, Gökçen Güngördü keman, Tolga Bilgin trompet, Halil Çağlar Serin’in bas gitar ile orkestrada yer aldığı gecenin konuk sanatçısı ise DHA Magazin Muhabiri- Ege Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt. Kurt, Caz’a uyarlanan türkülerden oluşturduğu repertuvarını seslendirecek.  Saat 20.00’de başlayacak olan konserin biletleri İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişesi, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi gişesi ile İzmir Sanat’ın internet sitesinden alınabilecek. Bilet fiyatları:  Tam: 7.50 TL, Öğrenci: 4.00 TL

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv