Cemal Süreyya "Aşk" ile Anılacak

Karşıyaka Kent Konseyi, Tuna Kültür ve Sanat Derneği  (TUNADER) ve Uğurtan Sayıner Gösteri ve Sanat Merkezi'nin katkılarıyla ölümünün 28. yılında Cemal Süreyya'yı anacak.

  • 0
  • 434
Cemal Süreyya
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Kent Konseyi, Tuna Kültür ve Sanat Derneği  (TUNADER) ve Uğurtan Sayıner Gösteri ve Sanat Merkezi'nin katkılarıyla ölümünün 28. yılında Cemal Süreyya'yı anacak. Karşıyaka Kent Konseyi Kültür Sanat Eğitimi Çalışma Grubu Başkanı Halit Şahin, "Cemal Süreyya ile Aşk'a Yolculuk" etkinliğinin 15 kişilik bir ekiple bir aylık bir hazırlık süreci olduğunu açıkladı. Müziklerin hazırlanmasında TUNA DER'in katkılarının olduğunu provaları ise Uğurtan Sayıner Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdiklerini belirten Şahin, kültür ve sanat etkinliklerinin önemine vurgu yaparak "Biz Kent Konseyi olarak kültür şehri Karşıyaka'mızda çeşitli etkinliklere imza atmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar da bizleri destekliyor. Karşıyaka halkının da arkamızda olduğunu ve sanata sahip çıktığını bilmek güzel" diyekonuştu.

TUNA DER Koro Şefi Çiğdem Sabuncuoğlu ise sanata destek veren ve Cemal Süreyya'yı seven herkesi, Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi'nde 9 Ocak2018'de saat 18'de Ölümünün 28. yılında Cemal Süreyya ile Aşk'a yolculuk etkinliğinde buluşmaya çağırdı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

Arşiv