Cerrahi bir müdahalesiz de daha temiz ve genç görünümlü bir cilt

  • 0
  • 702
Cerrahi bir müdahalesiz de daha temiz ve genç görünümlü bir cilt
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Pahalı ve riskli kozmetik uygulamalarına eşsiz bir alternatif sunan TUA ürünlerinin en yenisi Tua Spa çıktı. Gençliğe özgü görünümün yeniden kazanılması için geliştirilen Tua Spa, cilde derinlemesine temizlik sağlarken, gençliğe özgü ışıltıyı katıyor. Tua Spa’nın en önemli özelliği ise ilk kullanımdan itibaren farkı hissettirmesi.

Yapılan araştırmalar, cilt yaşlanmasında genetik faktörler kadar çevresel faktörlerin de etkili olduğunu gösteriyor. En büyük organlarımızdan biri olan cildimiz, büyük şehirde yaşam, hava kirliliği, sigara dumanı, egzos gazı, hava ve iklim değişiklikleri, günlük stres gibi pek çok faktörden etkileniyor. Bunların bir kısmının etkilerini bol su içmek, güneş kremi kullanmak, antioksidan içeren beslenme şekilleri gibi günlük hayatımızda aldığımız önlemlerle azaltsak da ek desteğe ihtiyaç duyabiliyoruz.

İtalyan menşeili TUA, uzun yıllardır geliştirdiği ürünlerle lazer cerrahisi, botoks ve benzeri kozmetik ve estetik uygulamalara alternatif sunan bir marka. Dünyaca ünlü model Kate Moss’un tercih ettiği marka olarak da tanınan TUA’nın en önemli özelliği bayanların çantalarında taşıyabilecekleri, kullanımı her yerde mümkün olabilen son derece pratik ürünler geliştirmesi. Üstelik bu ürünler, güzellik salonlarındaki heybetli makineler ile aynı güçte ve özellikte, bunun yanı sıra uluslararası kalite ve güvenlik belgeleri FDA ve CE sertifikalarına da sahip.

Sesten Daha Hızlı Kavitasyon ile Garantili Sonuç: Tua Spa
Gençliğe özgü görünümün yeniden kazanılması için geliştirilen Tua Spa, sesten daha hızlı hareket eden, çok küçük bir dalga ya da hafif bir titreşim oluşturan ses ötesi bir "elastik” dalga kullanıyor.

Gerçek bir güzellik protokolü sunan Tua Spa hem tek başına hem de birbiri ile çalışabilen iki teknolojiye sahip: Yoğun Nemlendirme Teknolojisi ve Mikro Akım Teknolojisi.

Su ya da özel olarak formüle edilmiş bir nemlendirme jeli veya temizleme jel solüsyonu ile kullanılan ürün "kavitasyon” (çukurlaşma) denilen bir olguya neden oluyor. Bu önemli gelişme ile Tua Spa derin ve arındırıcı bir temizlemeyi garanti edebiliyor.

Tua Spa’nın etkin ses ötesi (ultrasonik) masaj tekniği, cilt hücrelerinin nemlenmesini (beslenmesini) artırıyor. Cilt üzerindeki elastik dalgaların sıkışması ve genişlemesi, (örneğin; doğal dağılım süreçlerini harekete geçirerek) mikro dolaşımı uyandırıyor. Bu özellik, ayrıca uyguladığınız, en sevdiğiniz nemlendirici ya da serumların emilimini de artırıyor.

Daha temiz, parlak ve genç görünümlü cilt!
Yüz, boyun, dekolte, el üstü, kol üstü ve sırtta uygulanabilen Tua Spa, derinlemesine temizleme sağlarken, özellikle yüz kaslarına daha parlak ve diri durması için enerji veriyor. İhtiyaca göre tedavi süresi 2 ila 4 dakika arasında değişirken, her gün kullanabildiğiniz gibi hassas ciltler için haftada 3 kere kullanılması tavsiye ediliyor. Özellikle akneli ciltlerde çok etkin sonuçlar alınıyor. Cildi derinlemesine temizlerken, iltahap ve ölü hücrelerden arındırıyor ve yeniden oluşumunu engelliyor.

Uygulama sırasında TUA ürünlerine iletkenlik için sadece su gerekiyor. Ek bir ürün almaya ya da herhangi başka bir şeye gerek kalmıyor. 42 yıllık köklü bir firmanın güvencesi ile Türkiye pazarına sunulan TUA ürünlerinin 2 yıl garantisi bulunuyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hayat Projesi ile hedefe tam isabet

Alfa kuşağının teknoloji alışkanları değişti

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Akredite Edildi

Gürcü hasta robotik cerrahi teknolojisiyle şifa buldu

Şehir Hastanesi’nde Tüp Bebek Tedavisi

Eşrefpaşa’nın hidroterapi havuzlu sağlık hamlesi

Arşiv