Çeşme, dış turizmde de iddialı

  • 0
  • 712
Çeşme, dış turizmde de iddialı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Turizm fuarında kurdukları temaslardan memnun olduklarını kaydeden Başkan Dalgıç, turizm cenneti Çeşme'nin dış turizmde de önemli oyunculardan biri olmaya aday olduğunu söyledi.

9'ncu Travel Turkey İzmir, turizm fuarında Çeşme standı yoğun ilgi gördü. Çeşme Belediyesi, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin (ÇEŞTOB) birlikte katıldığı stantta, kurum isimleri yerine 'Çeşme' markası öne çıkarıldı. Çeşme adını öne çıkaran stant adının Çeşme'nin bundan sonraki tanıtım atağı için önemli bir yol gösterici olduğunu vurgulayan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Belediye ve sivil toplum kuruluşlarımız tarafından yapılan bütün tanıtım çalışmalarını  birlikte yürüteceğiz. Tanıtımı, tek çatı altında toplayarak, Çeşme markası etrafında şekillendireceğiz" diye konuştu.

Tüm taraflar kazanacak
Travel Turkey'in düzenlediği Fuar İzmir'in kente çok yakıştığını ve İzmir adına önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Başkan Dalgıç, dünya standartlarındaki Fuar İzmir'e, ev sahibi kentten katılmanın gurur verici olduğunu söyledi. 'Dalgıç, 'Çeşme' standında, hem iç hem de dış turizm adına önemli temaslar gerçekleştirdiklerini açıkladı. Bodrum ve Yunan adalarının yetkilileri ile gerçekleştirilen görüşmelerin de uzun vadede, tüm taraflar için önemli katkılar sağlayacağına yürekten inandığını kaydeden Başkan Dalgıç, "Termal turizm yatırımları, kültür turizmi yönündeki çalışmalar ve Çeşme Belediyesi ile STK'ların katılımıyla gerçekleştirilen ortak tanıtım çalışmaları sonucunda Çeşme, dış turizminde de önemli oyunculardan biri olmaya aday. Turizm cenneti Çeşme, dışa açılıyor" şeklinde konuştu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv