Çeşme Marina’da Caz Rüzgarı’na Birsen Tezer Geliyor

  • 0
  • 623
Yazı Boyutu:

Alaçatı’danbu yıl marinaya taşınan Caz Festivali  tüm hızıyla devam ediyor. Festivalin 3 MayısCumartesi akşamının konuğu bu kez ünlü sanatçı Birsen Tezer .3 Mayıs’ta  Çeşme Marina’da sahne alacak olan Birsen Tezercaz severlerle buluşacak.  İlki 2011senesinde Ekim ayında Alaçatı’da gerçekleştirilen ve 2012 yazında Alaçatı ileBodrum’da aynı anda devam eden,  Türk caz dünyasına yıllarca emek vermişsolist ve enstrümantalistlerin yer aldığı Jazz Rüzgarı bu yılda  Çeşme Marina’da iki ay boyunca ülkemizinyetiştirdiği en değerli caz sanatçılarını caz severler ile buluşturuyor.

Marinada 2 ay boyunca caz rüzgarı esecek
Çeşme’nin marka tanıtımında büyük katkı sağlayan aylar süren festival bu senedeÇeşme Marina’da caz severlere keyifli anlar geçirtiyor..  5 Nisan – 7Haziran 2014 tarihleri arasında planlanan ve müzik koordinatörlüğünü AyhanÖztoplu’nun üstlendiği  Jazz Festivali ,her hafta ünlü bir caz sanatçısınıağırlamaya devam ediyor.

Buğra Özçetin “Çeşme caza doydu”
Festivalingerçekleşmesinde büyük katkısı olan 15 Eylül Kıraathanesi sahibi ve JazzRüzgarı’ nın organizatörü Buğra Özçetin geleneksel hale getirdikleri  festivale gelen tepkilerden çok memnunolduklarını belirterek “Caz müziğini seven insanlar konserlere yoğun ilgigösteriyorlar. Bu yıl Çeşme’de birbirinden değerli caz sanatçılarını ağırlamayadevam ediyoruz. Festivale ilgi büyük .Caz  müziğinin günümüzdeki eşsiz sesleri iki ayboyunca her hafta Çeşme Marina’da caz severlere unutulmaz konserler vermeyedevam edecek ” dedi.      

Programşöyle devam edecek
3 MayısBirsen Tezer
10 MayısOkay Temiz Project
17 MayısAllstar Jaz Band ft. Ayşen
18 MayısKürşat Başar Orkestrası tf Ayşen
24 MayısElif Çağlar @ Kerem Görsev Trio
7 HaziranBülent Ortaçgil
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Arşiv