Çeşmeli oluyor

Çeşme Marina Yacht Clup’da sahne alan ve büyük bir coşku ve konser havasında geçen sahne performansıyla dinleyicileri büyüleyen Esra Sezer’de İzmirli olan ünlüler kervanına katılıyor.

  • 0
  • 2.349
Çeşmeli oluyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çeşme Marina Yacht Clup’da sahne alan ve büyük bir coşku ve konser havasında geçen sahne performansıyla dinleyicileri büyüleyen Esra Sezer’de İzmirli olan ünlüler kervanına katılıyor.

 

Daha önce Çeşme'ye tatil amacıyla gelmediğini ve bulunduğu süre içinde buraya aşık olduğunu itiraf eden Sezer, “Burayı çok sevdim. En kısa sürede buradan bir ev sahibi olacak ve Çeşmeliler kervanında yerini alacağım. Sanırım huzurun adresi Çeşme” dedi.

Çeşme Marina Yacht Clup’da kendisine duyulan ilgiden çok memnun olan, bunun pandemi sonrası kendisine büyük moral verdiğini, her geçen gün dinleyenlerinin, sevenlerinin artmasının, birçok kişiye ulaşmanın verdiği mutluluğun tarif edelimez olduğunu ve aşık olduğu mesleği yapmanın kendisi için büyük mutluluk kaynağı olduğunu itiraf etti.

Rising Star finalinde tüyleri diken diken eden performansından sonra “Ama hala” ve “çilli bom” isimli single’ıyla müzik severlerle buluşan Esra Sezer, temmuz ayının ilk haftasında yepyeni bir Single ile müzikseverlerle buluşacağının müjdesini de verdi.

Sezer, “Sözü ve müziği Erman Türkoğuz ve Hüsamettin Hüner’in slow eseri “Seni Seviyorum”un çalışmalarında finale geldik. Seni Seviyorum’un çekimleri çok keyifliydi, çok eğlendim. MYO Exclusive ve İzmir Medya’nın desteğiyle benim için yepyeni bir dönem başlıyor. Birçok projeye imza atmaya başladık” diye konuştu.

MYO exculusive ve İzmir Medya’nın Strateji ve Marka Planlama Koordinatörü Batukan Polatkan ise Esra Sezer’in Bodrum ve Antalya Çalışmaları ile ilgili yoğun bir program başlattıklarını belirterek; “Esra Sezer'i Türk halkı çok sevdi.onun inanılmaz başarı öyküsünü ve sanata olan aşkını halkımıza anlatmak için çok yönlü ve planlı çalışıyoruz” dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv