Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, İzmir Milletvekili Oğuz Oyan ile birlikte Hayır turuna çıktı. Manavkuyu'da esnafları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Ölçer ile Oyan Referandum'da Hayır oyu istedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Levent Ölçer, 12 Eylül Referandum çalışmalarında, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Oğuz Oyan ile birlikte Manavkuyu'da bir araya geldi. Ölçer ile Oyan ilçe örgütüyle beraber esnafların kapısını çalarak hatırlarını sordu. Esnafı tek tek gezerek sohbet eden Oyan ve Ölçer 12 Eylül Referandumunda Hayır oyu kullanmalarını istedi
Bayraklı halkı 'hayır'severdir
Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe örgütü olarak 12 Eylül Referandumu öncesi İzmir Milletvekili Oğuz Oyan ile birlikte Manavkuyu'da bir araya geldiklerini söyleyen İlçe Başkanı Levent Ölçer, Sayın Oğuz Oyan İzmir'e yüzde 75'lik bir çıta koydu. Biz Bayraklı'da bu oranın daha da yüksek olacağını düşünüyoruz. Gençlik kolları ve kadın kollarımızın çalışmalarından çok memnunuz. Hedefe kitlendik. Son güne kadar çalışacağız diye konuştu.
İzmir yüzde 75 Hayır der
Bayraklı İlçe Örgütünü dinamik gördüğünü ve kadınların yoğunlukta olduğunu söylereyek sözlerine başlayan CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, Bayraklı İzmir'in aydınlık yüzü. Biz İzmir'de yüzde 75'de aşağı hayır beklemiyoruz. Bayraklı İlçe Örügütünden de aynı başarıyı bekliyoruz. Hükümetin başlattığı büyük bir yalan kampanyası var. Referandumun gerçek yüzünü gizlemeye çalışıyorlar. Biz bu kirli politikayı halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. Bugün de İlçe Başkanımız ile Manavkuyu esnafını gezdik. Biz önümüze çıkıp Evet diyen herhangi bir vatandaşımıza bunun demokrasinin bir gereği olduğunu söylüyoruz çünkü bizde tehtit yok, Bizim adımız Recep Bey değil. O bize oy vermeyen ya taraf olur ta bertaraf diyerek tehtidde bulunmuştu. Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyeti kuran ve çok partili döneme geçilmesini sağlayarak Türkiye'ye demokrasiyi getirmiş bir partidir. Ben Türkiye'nin İzmir'e benzeyeceğini düşünüyorum dedi.








