CHURCHİLL HOUSE İNGİLİZCE YATILI YAZ OKULU BU YAZ HAYATA GEÇİYOR

  • 0
  • 759
CHURCHİLL HOUSE İNGİLİZCE YATILI YAZ OKULU BU YAZ HAYATA GEÇİYOR
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yabancı dil öğrenimi konusunda farkını her zaman ortaya koyan İzmir Özel Türk Koleji, bu yaz hayata geçirilecek Churchill House İngilizce Yatılı Yaz Okulu ile hem akademik hem de sosyal faaliyetlerin bir arada olduğu bir yaz okulu programına imza atıyor.

İngilizce dil eğitimi konusunda öğrenci ve yetişkin programlarıyla dünya çapında 40 yılı askın bir tecrübeye sahip olan Churchill House ile 65 yıllık bir eğitim kurumu olan İzmir Özel Türk Koleji’nin yıllara dayanan eğitim tecrübelerini  bir araya getiren Churchill House İngilizce Yatılı Yaz Okulu’nda  10-17 yaş grubu arasındaki gençler hedefi İngilizce dilini aktif olarak kullanmak olan bir program çerçevesinde bir araya gelecek.
Proje Liderliğini İzmir Özel Türk Koleji Yönetim Kurulu  Başkanı Oğuz Tatış’ın yaptığı Churchill House İngilizce Yatılı Yaz Okulu İzmir Özel Türk Koleji’nin ilk kampüsü olan İzmir Özel Türk Koleji Bahattin Tatış Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

Hedefi; birlikte paylaşılan yatılı bir yaşam ortamında akademik ve sosyal programlar kapsamında İngilizce dilini kullanarak kazandırmayı sağlamak olan uluslararası niteliğe sahip Churchill House İngilizce Yatılı Yaz Okulu’nda programların tamamı Churchill House’un eğitimcileri ve koçları tarafından yürütülecek.

Öğrencilerin kendi dil seviyelerindeki sınıflarda eğitimlerine devam edeceği Churchill House İngilizce Yatılı Yaz Okulu’nda en fazla 15 kişilik sınıflarda haftada 20 ders İngilizce dil eğitimi verilecek. Modern teknoloji ve öğretim tekniklerinin kullanılacağı eğitim programları kapsamında öğrenciler İngilizceyi yaşayarak öğrenecekler yaz okulu bitiminde de uluslararası geçerliliği olan sertifika alacaklar. 

İzmir Özel Türk Koleji ve Churchill House işbirliği ile hayata geçirilen Churchill House İngilizce Yatılı Yaz Okulu’nda öğrenciler televizyon, bilgisayar ve hızlı internet erişiminin olduğu 4 kişilik konforlu odalarda kalacak ve Türk mutfağının yansıtılacağı yemekler ile keyifli akşamlar geçirecek.
Kültür gezileri ve sosyal faaliyetlerle de dünya vatandaşlığına dönük kazanımlar ve eğlenerek öğrenme ortamı sunan Churchill House İngilizce Yatılı Yaz Okulu dil eğitiminin yanı sıra özgüven, paylaşma, liderlik gibi kişisel beceri ve yetkinliklerin de gelişmesini destekleyen bir program olarak  10-17 yaş grubu arasındaki gençlere unutulmaz bir yaz tatili yaşatacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv