Çiçek Festivaline Yakışır Konser

22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında şehir stadyumunda düzenlenen konserde Zara sahne aldı.

  • 0
  • 405
Çiçek Festivaline Yakışır Konser
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

22. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali etkinlikleri kapsamında şehir stadyumunda düzenlenen konserde Zara sahne aldı.
Her yıl Mayıs ayının ilk haftası Bayındır Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Çiçek Festivali'nde bu yıl sahneye ilk olarak Türk müziğinin güçlü ismi Zara çıktı. Düzenlenen konsere AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk'de katıldı.
 
Zaradan muhteşem performans
Kendisini dinlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşatan ünlü şarkıcı Zara, sesiyle büyüledi. Konser sırasında sahneye çıkan Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen  Zara'ya günün anlam ve önemini taşıyan plaket ve çiçek verildi. Yaptığı konuşmada Başkan Demirezen ilçemize yakışır bir festival, adına yakışır bir festival düzenliyoruz. Her yer çiçek gibi her yer coşkulu. Önümüzdeki beş yıl içerisinde de tüm özel günlerimizi böyle coşkuyla kutlayacağız diyerek son verdi.
 
Başkan Demirezen'den Hamza Dağ'a anlamlı hediye
Konserin sonuna doğru AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile birlikte sahneye çıkan Başkan Uğur Demirezen, Milletvekili Dağ için hazırlamış oldukları Hemşehrilik beratını takdim etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv