Çifte kupayla geldiler

  • 0
  • 869
Yazı Boyutu:

Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Şampiyonu olan bayan takımı ile Greko-Romen Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olan erkek takımı güreşçilerini ödüllendirdi.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, ata sporumuz güreşe yaptığı yatırımların meyvelerini toplamaya başladı. Altyapıdan yetiştirdiği İzmirli sporcularla mücadelesini sürdüren kulüp, 2012 yılında tarihinin en başarılı dönemini yaşadı. Büyükşehir Belediyesi, Greko-Romen Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde alınan ikincilik, Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda yine takım halinde elde edilen birincilik ve kazanılan çok sayıda bireysel başarı nedeniyle, kadrosundaki güreşçi ve antrenörlere, yönetmelikte belirtilen esaslar çerçevesinde para ödülü dağıttı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret eden sporcu ve yöneticiler, kazandıkları kupaları da beraberlerinde getirerek, Başkan Kocaoğlu’na armağan etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 2. Başkanı Erhan Bey ve Yönetim Kurulu Üyeleri Serpil Baran, Murat Özel, Tülay Azeri ve Bora İrer de sporcu ve antrenörlere eşlik etti.
“Sizlerle gurur duyuyoruz”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kulüpten yetişen sporcuların elde ettiği başarıların mutluluk verici olduğunu belirterek “Sizlerle gurur duyuyoruz. Şampiyon olmak, başarmak çok güzel bir şey. Ama ruh ve beden sağlığı daha önemli. Bizim önceliğimiz budur” diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Güreş Başantrenörü Kemal Altay ise kulüp tarihinin güreşteki en önemli başarılarını elde ettiklerini belirterek, bu başarıda aslan payının Başkan Aziz Kocaoğlu’na ait olduğunu söyledi.
Ferdi Greko-Romen Türkiye Şampiyonası ve Ferdi Bayanlar Türkiye Şampiyonası ile aynı şampiyonalarda takım halinde alınan dereceler nedeniyle sporcu ve antrenörlere para ödülleri sembolik çeklerle verildi. Uluslararası turnuvalarda madalya kazanan Ahmet Taçyıldız, Mevlüt Arık ve Bayanlar Türkiye Şampiyonu Buse Tosun, ödüllerini Başkan Kocaoğlu’nun elinden aldı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv