Çifte liderlik sevinci

  • 0
  • 690
Yazı Boyutu:

Bostanlıspor,Ragbi Erkekler ve Korumalı Futbol (Amerikan Futbolu) İkinci Liglerinde zirveyeyerleşmenin keyfini yaşıyor.

 
Her iki branşta Ege’nin Türkiye Liglerindeki tek temsilcisi olan Bostanlıspor,Türkiye Erkekler Ragbi 2. Liginde (Bölgesel)  ilk maçında grubununşampiyon adayı Eskişehir temsilcilerinden Aqua Gençlik’i 12-10 yendi. Bugalibiyet Karşıyaka ekibini liderlik koltuğuna taşıdı.
Atatürk Stadı 1 Numaralı Futbol Sahasında yağmur altında oynanan ve 10-0 geriyedüştükten sonra müthiş bir geri dönüşle maçı kazanan Bostanlıspor ragbi takımımaç sonrası büyük sevinç yaşadı. Bu galibiyetle liderlik koltuğuna oturan yeşilkırmızılı ekip şimdi deplasmanda oynayacağı 222 Gençlik maçının hazırlıklarınabaşladı.

AMERİKAN FUTBOLU DA LİDER
Bostanlıspor’un Türkiye Korumalı Futbol 2. Ligindeki ekibi, Aliağa’daki maçtagüçlü rakibi Bilkent Üniversitesi’nin Üniversiteler GSK’yı 18-0 yenerek ikincimaçını da kazanıp liderlik koltuğuna oturması sevinç yarattı.

Aliağa’da oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun çıkarakan ve farkıbulan Bostanlıspor'un bu galibiyeti mutluluk yuarattı.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Amerikan Futbolunda 3. Yılımız. Hedefimiz, 2yıldır kapısından son maçta döndüğümüz 1. Lige yükselmek. Grubumuzda lig sonunakadar liderlik koltuğunu bırakmamak amacındayız” dedi.

Erboy, ragbi ve Amerikan Futbolunda hedefe oynayan takımlarının bulunduğunuve  sadece Karşıyaka ve İzmir’i değil, Ege’yi başarıyla temsil etmekistediklerini ifade ederek, şöyle dedi:  “Yükümüz, sorumluluğumuz ağır. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Sadece bu 2branş değil, yatırım yaptığımız basketbolda da hedef bir üst lige çıkmak.Futbol, voleybol ve diğer branşlarımızda da atılımlar peş peşe gelecek. Yeterlibize destek olunsun ve sponsor bulalım. Gerisi çok kolay. Eldeki potansiyelbaşarı için yeterli."

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv