Çiğli Belediyesi Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

  • 0
  • 550
Çiğli Belediyesi Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu İç Mimarlık Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Canan Öztürk Çiğli Belediyesi’ne attığı mail ile en büyük hayalini gerçekleştirdi. Derslerinde en büyük yardımcısı bilgisayarını Başkan Arslan’ın elinden alan Öztürk’ün sevinç ve heyecanı gözlerden kaçmadı.

Çiğli Belediyesi öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Çanakkale Üniversitesi Çan Meslek Yüksekokulu İç Mimarlık Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Canan Öztürk’ün en büyük hayalini gerçekleştiren Çiğli Belediyesi, üniversite öğrencisi Canan Öztürk’ün ihtiyaç duyduğu bilgisayarı ona hediye etti. Mail yoluyla ulaştığı Çiğli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne, derslerine yardımcı olması adına bir bilgisayara ihtiyacı olduğunu iletti ve bazı zorluklardan dolayı bilgisayar alamadığını anlattı. Üniversite öğrencisi Öztürk’ün bir bilgisayar ihtiyacı olduğunu duyan Başkan Arslan talebin yerine getirilmesi için hemen talimat verdi ve çalışmalar başladı. Bilgisayarını Başkan Arslan’ın elinden alan Öztürk’ün heyecan ve coşkusu gözlerden kaçmadı. Teşekkür ve minnet duygularını Başkan Arslan’a iletirken oldukça duygusal anlar yaşandı. 
  
Başkan Arslan: “Alan Çalışmalarına İlişkin Yapacağı Her Projede Başarılar Diliyorum”
Belediye olarak kendilerine birçok istek ve talebin ulaştırıldığını belirten Başkan Arslan gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlar için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirtti. Üniversite öğrencilerinin yüzünü güldürmenin çok önemli bir amaca hizmet ettiğine dikkat çeken Başkan Arslan, “Canan kızımızın yüzünü güldürmekten dolayı çok mutlu olduğumuzu söyleyerek başlamak istiyorum. Kızımız bize mail yoluyla ulaştı ve iç mimarlık bölümünde okuduğunu, derslerine yardımcı olacak bir laptop  ihtiyacının en büyük hayali olduğunu söyledi. Biz mailini okuduktan sonra,  onun en büyük hayali olan ve derslerinde en büyük yardımcısı olacak olan bilgisayarı ona hediye etme kararı aldık. Bundan sonraki süreçte ona derslerinde başarılar diliyorum. Alan çalışmalarına yönelik yapacağı her projede bizi hatırlaması bizleri sevindirir. Gerçekten ihtiyacı olan, başarılı bir öğrencimizin hayalini gerçekleştirmiş olmaktan dolayı da çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv