Çiğli’de 23 Nisan başkanı

  • 0
  • 1.182
Yazı Boyutu:

  3Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çiğli Belediye Başkanı HasanArslan’ın makam koltuğunu Akiş Öğütçü Ortaokul’u 8.sınıf öğrencisi GizemMayadağ devraldı. Okul Müdürü Abdullah Ertunç ve Türkçe Öğretmeni Selma Islıoğlıile ziyareti gerçekleştiren Gizem Mayadağ, başkana çikolata ikram edip yenigörevinde başarılar diledi.  

KÜÇÜK BAŞKAN; MERVE MAYADAĞ
Bu yıl da gelenek bozulmadı ve belediye başkanlığımakamına 8.sınıf öğrencisi Gizem Mayadağ oturdu. Belediye başkanlığı makamınaoturmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyduğunu belirten Gizem Mayadağ;  “Çiğli’de, daha çok kültürel ve sanatsaletkinlik istiyoruz. Özellikle tiyatro gösterilerini çok beğeniyorum ve daha sıkgelmek istiyorum. Belediyemizin hizmetlerini de beğeniyorum. Okullarımızaverdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU MAKAMI GENÇLERE DEVREDECEĞİZ
Bugününküçüklerinin yarının büyükleri olduğuna dikkat çeken Çiğli Belediye BaşkanıHasan Arslan ise, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklara güvenitamdı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklar ve gençler içinhediye edilebilecek en güzel armağan. Bizler yarın bu koltukları, bu makamlarıonlara teslim edeceğiz. Cumhuriyet gençlerimize emanet. Onların geleceğini şekillendireceğiz.Bu anlamda talepleri çok önemli.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

19 Mayıs 1919 Bir Milletin Yeniden Doğuşunu Simgeler

Türkan Saylan, şiir ve müzik dinletisiyle anıldı

Medical Point'te 19 Mayıs Coşkusu!

Kadrolu işçilerde toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Arşiv