Çiğli'de Emre Ayın fırtınası esti

  • 0
  • 1.138
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından bir dizi coşkulu etkinlikle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın finalinde Emre Aydın konseri vardı. Sevilen rock müzik sanatçısı Emre Aydın’ı izlemeye gelen on binlerce kişi alanı hınca hınç doldurdu.
 
Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın final gecesinde gençler tarafından büyük beğeni toplayan rock müzik sanatçısı Emre Aydın sahne aldı. Muhteşem havai fişek gösterileriyle taçlanan gecede ilk olarak türkülerin sevilen isimleri Serap Yağız ile Cem Erdost İleri beğenilen ezgileri seslendirdiler. Ardından sahne alan Murat Balkan ve dansçıları da coşkulu kalabalığa Balkan havası estirdi. Halayların çekildiği gecede büyük coşku yaratan anlardan biri de 10. Yıl Marşı’nın hep birlikte söylenmesi oldu.
Gecenin yıldızı Emre Aydın sahneye çıktığında ise adeta yer yerinden oynadı. On binlerce insanın doldurduğu alanda, Emre Aydın hayranları tüm şarkılara büyük coşkuyla eşlik ettiler. Başkan Metin Solak, eski ve yeni parçalarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar müthiş sahne performansı ile seslendiren Emre Aydın’ı gençlerin arasında izledi.
 
Solak; “Gençlerimize çok iş düşüyor”
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, bu yıl düzenlenen farklı etkinliklerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı daha da coşkulu kutladıklarını söyledi. “Gençlere çok iş düşüyor” diyerek gençlere seslenen Başkan Solak sözlerini şöyle sürdürdü; “Mustafa Kemal de gençlere çok güvendi. Gençlerimize çok iş düşüyor. Ben gençlerimizi alınlarından ve yüreklerinden öpüyorum. Cumhuriyete sahip çıkacaklarına inanıyorum.”
 
Çiğli Arama Kurtarma tanıtıldı
Konserde ayrıca yeni oluşturulan Çiğli Arama Kurtarma (ÇAK) ekibi de ilk kez halka tanıtıldı. Başkan Solak konuşması sırasında 24 kişilik profesyonel ekipten oluşan ÇAK üyelerini sahneye davet etti. Dileyen tüm vatandaşların toplum afet gönüllüsü olarak ekibe katılabileceğini belirten Başkan Solak, “Doğal afetin ne zaman nerede olacağı belli değil. Bizler her zaman hazırlıklı olmalıyız. Profesyonel bir ekip kurduk. Ancak gönüllüleri de bekliyoruz” dedi.
Gecenin finalinde, Aydın’dan konsere gelen 8 yaşındaki Efecan Abanuz, yürüme engelli Furkan İşler ile Başkan Metin Solak, Emre Aydın’a plaket ve çiçek takdim etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Huzurevi sakinlerine anlamlı etkinlik

Ünlü Model ve Sunucu Tuğçe Aral Ekranlara Dönüyor

Boynunda Servet Taşıdı!

Zorba Taverna’da Sirtaki Coşkusu!

Suat Yanç, Yılın En İyi Yapımcısı

Magazin dünyasına iddialı bir yapım daha

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg