ÇİĞLİ’DE KIŞ SPOR OKULU AÇILDI

  • 0
  • 658
ÇİĞLİ’DE KIŞ SPOR OKULU AÇILDI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından kış aylarında da çocuk ve gençlerin spor yapabilmesi için kış spor okulu açıldı. Voleybol ve taekwondo branşlarında yüzlerce genç spor yapma imkanına kavuşurken, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan sporcuları sık sık ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Çiğli Atatürk Spor Salonu’nun Mayıs ayında hizmete açılmasıyla çocuk ve gençlere daha fazla spor yapma imkanı sağlandı. Bu yıl kış spor okulu ilk kez kapılarını açarken, kurulan basketbol takımları da Çiğli Belediyespor’u maçlarda temsil etmeye başladı.  Çiğli Belediyespor bünyesinde basketbol, voleybol ve taekwondo branşlarında açılan kurslara 6 – 13 yaş gruplarında çocuk kabul ediliyor. Spor salonunun açılmasıyla basketbol takımları da kuruldu. Yıldız kızlar, yıldız erkekler, küçük kızlar, junior kızlar ve junior erkekler kategorilerinde kurulan basketbol takımları maçlara çıkmaya başladı.  Yıldız erkekler Menemen İzciler’i 68 – 24 mağlup ederek ilk başarısını elde etti.

BAŞKAN ARSLAN’DAN ÇOCUKLARA DESTEK
Minik ve genç sporcuları sık sık ziyaret ederek, onlara moral veren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, spora önem verdiklerini ve kurulan takımların başarılı olarak Çiğli’yi en iyi şekilde temsil etmesini beklediklerini söyledi.  Çiğli’nin ilk spor salonunun hizmete açılmasıyla spor aktivitelerini yoğunlaştırdıklarını belirten Başkan Arslan, “Spor boş zamanın değerlendirilmesi için oldukça önemli bir aktivitedir. Ancak daha önce salonumuz olmadığı için kışın aktif olarak spor yapılamıyordu. Ancak şimdi basketbol, voleybol branşlarında aktif biçimde kurlar veriyoruz ve takımlar kurduk. Çiğli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımıza uygun çok önemli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu kurslara katılan çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerine bize güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız istedikleri branşlarda, iyi şartlarda, iyi bir ortamda spor yapma imkanı yakalıyorlar” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Yapay zeka, yasasını bekliyor

Arşiv