Cimnastiğin kral ve kraliçeleri

  • 0
  • 526
Cimnastiğin kral ve kraliçeleri
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyespor, elde ettiği Samsun’da elde ettiği başarı ile bir kez daha sadece ilçenin değil İzmir’in gururu oldu. Yeşil-beyazlı cimnastikçiler Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda hem takım halinde, hem bireyselde çok sayıda madalya kazandı. Başarılı sporcular mutluluklarını Başkan Atila ile paylaştı.

Bornova Belediyesporlu cimnastikçiler başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yeşil-beyazlı sporcular Samsun’da yapılan Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda hem takım halinde, hem bireyselde elde ettiği sonuçlarla Bornova’nın gururu oldu.

Bornova Belediyesisporlu cimnastikçiler genç bayanlar ve genç erkeklerde takım halinde birinci oldu. Bu yaş grubunda bayanlar bireyselde Sude Aydın ikincilik, erkeklerde ise Erce Gülen üçüncülük kürsüsüne çıktı. Minik ve yıldız kızlar kategorilerinde ise takım halinde ikincilik geldi. Minikler bireyselde Nazlı Aleyna Taş üçüncülüğü elde etti. Sıla Karakuş, yıldız kızlar bireyselde ise birincilik kürsüsüne çıktı.

Antrenörlüğünü Gülşah Başol, Mahir Şenol, Aysun Yıldırım ve Seda Şahin’in yaptığı başarılı sporcular elde ettiklerini başarının mutluluğunu Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı. Başkan Atila, kazandıkları madalyalarla kendisini ziyaret eden sporcularla gurur duyduklarını ifade etti. Spor yapmanın önemsine değinen değinen ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve güzel ahlaklısını severim” sözünü hatırlatan Başkan Atila, Bornova Belediyesi olarak daha fazla çocuk ve gencin spor yapmasını hedeflediklerini ve bunun için çalıştıklarını söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv