Çocuk Futbolu Festivali Çamdibi’nde başladı

Türkiye’nin tek toprak saha turnuvası olan İzmir Çocuk Futbolu Festivali, Bornova Belediyesi’nin de desteği ile Çamdibi sahasında başladı.

  • 0
  • 860
Çocuk Futbolu Festivali Çamdibi’nde başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin tek toprak saha turnuvası olan İzmir Çocuk Futbolu Festivali, Bornova Belediyesi’nin de desteği ile Çamdibi sahasında başladı. 12’incisi gerçekleştirilen organizasyonda başlama vuruşunu Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile Altınordu A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan birlikte yaptı. Başkan İduğ, amatörlere ve alt yaş gruplarına yönelik böylesi organizasyonlara her zaman destek olacaklarını söyledi.
 
Türkiye’nin tek toprak saha turnuvası olarak Çamdibispor tarafından düzenlenen İzmir Çocuk Futbolu Festivali, Bornova Belediyesi ve Altınordu Spor Kulübü’nun desteği ile Çamdibi sahasında başladı. 12’incisi gerçekleştirilen organizasyonda başlama vuruşunu Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ile Altınordu A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan birlikte yaptı. Renkli anlara sahne olan açılışta İduğ ve Özkan penaltı atışı da yaptı.
 
Başkanlara teşekkür 
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, amatörlere ve alt yaş gruplarına yönelik böylesi organizasyonlara her zaman destek olacaklarını söyledi. Çamdibispor Başkanı Eray Büyük ise “Bizlere büyük destek veren Sayın İduğ ve Özkan’a çok teşekkür ederim” dedi.
 
Rekor katılım 
İzmir Çocuk Futbolu Festivali’ne U11 ile U12 yaş kategorilerinde 44 takım katılıyor. 13 gün sürecek festivalde 800 sporcu ter dökecek. 116 karşılaşmanın yapılacağı organizasyonun final maçı 8 Eylül’de oynanacak. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv