Çocuklar için

  • 0
  • 721
Yazı Boyutu:

Miniklerde ayrı bir yeri bulunan ve onların yüreğinde öğretmenden daha çok Dilek abla, Dilek anne olan Soylu Anaokulları kurucusu Dilek Soylu miniklere yönelik bir ilke daha imza attı.
 
Soylu Anaokulları Kurucusu Dilek Soylu, bir ilke imza atarak çocuklar için Emlak Konut Mavişehir Evleri’nde kapalı oyun salonunu hizmete açtı. Emlak Konut Mavişehir Evleri Yönetimi ile  gerçekleştirilen projede 2-6 yaş arası minikler haftanın altı günü 11 ile 19 saatleri arası kapalı oyun alanlarından faydalanabilecek. Tamamen ücretsiz oyun salonunda çocuklar için farklı etkinliklerin yer aldığı Kitaplık, Uzay, Doğa ve Fen, Resim ve Hamur Etkinlikleri, Kum Havuzu gibi çeşitli oyun köşeleri hazırlandı. Öncelikle site içerisindeki çocuklara yönelik oyun salonundan Soylu Anaokulları öğrencileri de faydalanacak. Bu oyun salonu sayesinde çocuklar yaz ve kış aylarında olumsuz hava koşullarından etkilenmeden sağlıklı bir ortamda arkadaşlarıyla birlikte gelişimine katkıda bulunacak oyunlar oynayabilecek.
 
Avrupa standartlarındaki eğitim modeli ve “Çocuğunuzu sizin kadar sevebilecek birileri daha var” sloganıyla 2-6 yaş grubu çocukların sevgi dolu bir ortamda bilimsel bakış açılarını, yorumlama yeteneklerini geliştirerek, onları daha aydınlık yarınlara hazırladıklarını belirten Dilek Soylu, “Çocuklarımızın geleceği için en çağdaş eğitim olanaklarını kullanarak onların gelişiminde yeni ufuklar açmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza verebileceğimiz en değerli hazinenin sevgi ve hakettikleri eğitim standartlarını sunmak için çalışıyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv