Çocuklara bayram armağanı

  • 0
  • 573
Çocuklara bayram armağanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi’nin ve hayırsever Ayşe Mayda’nın desteğiyle birlikte inşa edeceği spor tesislerinin temelini çocuklar attı.

Güzelbahçe Yalı Mahallesi’nde 6500 metrekarelik kamusal yeşil alan üzerinde halı futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları, soyunma odaları, kafeterya, çocuk oyun ve fitness alanı ile tribünün yer aldığı tesisin tanıtım ve temel atma töreni 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi. CHP İzmir milletvekilleri Musa Çam ve Tacettin Bayır, Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş ve sporcu çocukların katıldığı temel atma töreninde Güzelbahçe Halk Dansları Topluluğu ile Güzelbahçe Spor Okulları Dans Grubu gösteri yaptı.

Hayırsever Ayşe Mayda, çocuklar ve gençler için böyle bir tesis kazandırarak ismini yaşattığı için Güzelbahçelilere teşekkür etti.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de koltukların, makamların gelip geçici olduğu belirterek, “Önemli olan gelecek kuşaklara bir eser bırakmak. Burada inşa edeceğimiz Ayşe Mayda Spor Tesisleri, Güzelbahçeli gençlerin yararlanacağı spor tesisleri olacak. Ayşe Mayda’ya katkıları için Güzelbahçeliler adına teşekkür ediyorum. Bu tesis çocuklarımıza bayram hediyesi olsun“ dedi.
Daha sonra çocuklarla birlikte butona basılarak tesislerin temeline ilk harç atıldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv