Çocuklara kitap sevgisi kazandırıyor

Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV) tarafından kurulan Sevil Yaşar Altaş Kültür Merkezi (SEYAKMER) Dijital ve Materyal Çocuk Kütüphanesi'nde çocuklar için "Etkileşimli Hikaye" etkinliği düzenlendi.

  • 0
  • 659
Çocuklara kitap sevgisi kazandırıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV) tarafından kurulan Sevil Yaşar Altaş Kültür Merkezi (SEYAKMER) Dijital ve Materyal Çocuk Kütüphanesi'nde çocuklar için "Etkileşimli Hikaye" etkinliği düzenlendi. Çocuklara kitap sevgisi kazandırmak için 2 seans halinde gerçekleşen etkinliğe Kuşadalı minikler yoğun ilgi gösterdi.

SEYAKMER Dijital ve Materyal Çocuk Kütüphanesi'nde çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuk kitapları yazarı Gülay Şeker Zehir eşliğinde "Etkileşimli Hikaye" etkinliği gerçekleşti. Etkinlikte Şeker Zehir çocuklara "Mösyömö" isimli kitabını okuyarak hikayeyle ilgili canlandırmalar yaptı. 

Etkileşimli Hikaye etkinliğinin çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirten Gülay Şeker Zehir, “Etkinliklerimizde çocuklarımıza kitap sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Bugün çocuklarla çok keyifli vakit geçirdik. Ev sahipliğinden dolayı Seyakmer'e çok teşekkür ederim" dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv