Çocuklara tiyatro eğitimi

  • 0
  • 802
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi’nin düzenlediği çocuklara yönelik tiyatro kursu, Yelki Semtevi’nde  başladı. Güzelbahçe Belediyesi’nin tiyatro eğitmeni Selin Akın tarafından verilen kursa çocuklar büyük ilgi gösterdi. İlk etapta haftanın iki günü verilen ve 10-14 yaş gurubundan 42 çocuğun katılımı ile başlayan tiyatro kursuna çocukların ilgisinin her geçen gün artığı belirtildi. Bu nedenle 19 Ocak'tan itibaren de Güzelbahçe Belediyesi Amfi Tiyatrosu'nda yeni bir gurup için (9- 14 yaş) tiyatro kursları başlayacağı ve bu kursun cumartesi günleri saat 11.00-17.00 arasında olacağı kaydedildi.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, tiyatro kursunun amacının; çocukların tiyatro ile eğlenmesini sağlayarak, aynı zamanda onları, hazırlanacak olan bir tiyatro oyunuyla seyirciyle buluşturmak olduğunu söyledi.
İnce, tiyatro kursu ile çocukların yeteneklerini sergileyerek sosyal becerilerini geliştirirken, aldıkları diksiyon, doğru nefes kullanımı, kendilerini doğru ifade etme eğitimleri ile bireysel gelişimlerine katkıda bulunduklarını ifade etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

İKÇÜ Akredite Oldu

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Arşiv