Çocukların düşleri renklenecek

  • 0
  • 1.492
Çocukların düşleri renklenecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Göztepe Rotaract Kulübü’nün sivil toplum projesi olan “Düşlerime Renk Ver” İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. 

Şefliğini Uğur Sayınbatur’un üstlendiği Kültür Modern Sanat Akademisi Orkestrası, eğitimci Renin Yükseler tarafından çalıştırılan evli anneler ile bekar hanımların görev aldığı  Kültür Modern Sanat Akademisi Korosu ile Eflatun, Serap Yenici, Sedat Yüce ve Renin Yükseler’in şarkılarına eşlik etti.    

Kendilerini “Düşlerime Renk Ver” adlı projelerinde destekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ege Rotaract Kulübü, Proks Certification, Mehmet Deligöz Otomotiv, YGN Turizm, Ekin Ses, Andantino Organizasyon ve Yükseliş Şirketleri’ne teşekkür eden Göztepe Rotaract Kulübü Başkanı Mehmet Karakuş, konserin bağışçıları ile elde edilen gelirin Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi Orkoloji Servisi’nde tedavi gören çocuklar için kullanılacağını söyledi.

Mehmet Karakuş “ Konserin bağışçılarına, sponsorlarına ve izleyicilere teşekkür ederek, bugün Celal Bayar Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Bölümü’nde tedavi gören çocukların düşleri sizlerin sayenizde renklenecek dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv