Çok güzel’ bisiklet şenliği

  • 0
  • 911
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel Bisiklet Şenliği muhteşem oldu.
 
İzmir başta olmak üzere yurdun çeşitli yerlerindeki bisiklet klüplerinden ve Güzelbahçe’den olmak üzere 7’den 77’ye yaklaşık 400 bisiklet tutkununun katıldığı şenlik, sabah erken saatlerde başladı. Küçükler, çocuklar, kızlar, genç erkekler, genç kızlar, elit bayanlar, elit erkekler ve masterlar olmak üzere sekiz ayrı dalda yapılan yarışmalarda aralarında milli bisikletçilerin de bulunduğu 30’a yakın bisikletsevere çeşitli ödüller verildi. Seyirtepe önünde başlayan Ödüllü Dağ Bisikleti yarışları, 5380 metrelik Yaka Mahallesi Gelinkaya Ormanı Parkuru’nda gerçekleşti. Masterlar ve genç erkekler yarışı 4 tur üzerinde yapıldı. Yarışlar kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.
Elit erkeklerde milli bisikletçi Bilal Akgün, elit bayanlarda milli sporcu Esra Kürkçü, genç erkeklerde Agit Salim, masterlarda Kamil Akhan birincilik kürsüsüne çıktı.
STARTI KAYMAKAM VE BAŞKAN VERDİ
Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü ve Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin start verdiği yarışlarda dereceye girenlere para ve madalya ödülleri verildi. Törene Kaymakam Ünlü ve Başkan İnce’nin yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Alpay Kandemir ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe’nin bisikletseverlerin bu sporu yapacağı en güzel parkurlardan birine sahip olduğunu belirterek, “Bu tür yarışlara ve sporlara her zaman destek olacağız. Güzelbahçe’de bisiklet tutkunlarının rahatlıkla bisiklet kullanabileceği yollar yapacağız. Özellikle sahilde ve Kahramandere’de 20 metrelik yollarda yeni bisiklet yolları ayıracağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

Arşiv