Çok yakışacak

  • 0
  • 572
Çok yakışacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Spor kenti Karşıyaka’ya yeni ve modern tesisler kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi; Girne Kültürpark’taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda; judo, jimnastik ve fitness gibi alternatif spor branşlarında da hizmet verilecek. Tesis 2 Nisan'da açılacak.

AÇILIŞ 2 NİSAN'DA
Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz Haziran ayında Girne Kültürpark içerisinde temeli atılan çok amaçlı spor salonunun inşaatını tamamladı. Açık basketbol sahasının bulunduğu 470 metrekarelik alanda inşa edilen ve Muharrem Candaş Spor Salonu ismi verilen modern tesis, 2 Nisan Cumartesi günü törenle hizmete girecek.

YILDA 5 BİN SPORCU
Salon, basketbol ve voleybolun yanı sıra, alternatif branşlara yönelik tesis ihtiyacına da yanıt verecek. Jimnastik, judo, fitness ve step başta olmak üzere, pek çok branşta sportif faaliyetlere ev sahipliği yapacak olan tesisten yılda ortalama 5 bin sporcu faydalanacak.

HER YAŞTA, HER BRANŞTA
Her yaşta ve her branşta sporu desteklemek ve yaygınlaştırmak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızı, sadece popüler branşlarda değil, alternatif branşlarda da markalaştırmak hedefiyle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kısa süre içinde açılışını yapacağımız çok amaçlı salonumuz sayesinde, kentimize donanımlı, sağlıklı ve çağdaş bir ortamda spor yapılabilecek bir tesis daha kazandırmış olacağız. Salonumuz, şampiyon güreşçimiz Muharrem Candaş'ın adını taşıyacak. Sporda bir marka olan kentimize yakışan tesisler kazandırmaya devam edeceğiz. Karşıyakamız buna layık” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv