Çorbaseverlerin Bornova’daki adresi

  • 0
  • 5.187
Yazı Boyutu:

 
1 ay önce Bornova Fatih Caddesi’ndeki Yeşilova Çorba, Döner, Tandır, pide, köfte, kokoreç ve Kebab Salonu lezzetlerindeki başarı ile kısa sürede çorba severlerin adresi oldu.
 
7 gün 24 saat hizmet veren Yeşilova’nın ustası, aynı zamanda meşhur çorbacı İsmet Usta’nın da 35 yıllık meslektaşı- yeğeni Ercan Yenice’nin hünerli ellerinden çıkan çorba ağırlıklı ürünler, lezzeti ve kalitesiyle damak tadına düşkün olan İzmirliler’in uğrak yeri haline geldi.
 
Dede mesleği çorbacılığı uzun bir süre Ayakkabıcılar Sitesi’nde yapan ve en sonunda Bornova’da Btadyum arkasına düşen Tansaş Karşısı’nda Yeşilova olarak lezzet tutkunlarına en güzel çorbalarını üretmeye devam eden Ercan Yenice’nin ilgi gören ürünlerinin başında ise “Koyu Kestirmeli”, “Köpüklü”, “Ayak paça”, “Tuzlama” tandır ve kelle geliyor.
 
120 kişiye aynı anda hizmet verilen Yeşilova’da fiyatlar da oldukça uygun. Çorbalar ortalama 7 ile 9, kebablar 10- 12 TL arasında değişiyor. Pideler 6, tandır ise 15 TL.
“Bize Bir Gelen Bir Daha Kopamaz” diye iddialı konuşan Yenice’nin ürünleri, lezzetiyle adeta tiryakilik yapıyor. Yeşilova Çorba, Döner, Tandır, pide, köfte, kokoreç ve Kebab Salonu’nda Bornova ve çevresine paket servisi verilebiliyor.
Adres: Bornova Stadyum Arkası- Tansaş Karşısı Fatih Caddesi o 2/ B Bornova- İZMİR
Telefon: 3430080 373 99 99

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv