Coşku artarak sürdü

  • 0
  • 895
Yazı Boyutu:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramıkutlamaları Karşıyaka’da ikinci gün artarak sürdü. Karşıyaka Belediyesi’nin birgün önce gerçekleştirdiği 1000 kişi ile zeybek gösterisi ve on binlerce kişininkatıldığı Bayrak Yürüyüşü’nün ardından 29 Ekim gecesi sahil yine Cumhuriyet’isevenlerle doldu, taştı. Alaybey’den Mavişehir’e kadar sahil boyunca dolanKarşıyakalılar, saat 21.00’de meşale şov yaptı.

İzmir genelinde aynı andabaşlayan havai fişek gösterileri Karşıyaka’da da üç ayrı yerde  gerçekleştirildi. Bir anda Karşıyaka sahilibinlerce meşale ve havai fişeklerle aydınlandı. Ellerinde Türk Bayrakları ilemarşlar söyleyen Karşıyakalılar Cumhuriyet’in 90. Yılında unutamayacakları birgeceyi yaşamanın mutluluğunu yaşama imkanı buldu.

Gece Bostanlı Rekreasyonalanında ise Şehnaz Sam ve Emir Yeşil Dolapdere Project konseri vardı. Meşalegösterilerinden sonra konser alanını dolduran Karşıyakalılar şarkılara eşliketti, alkışlarla destek oldu. 

Karşıyakalılarıncumhuriyetine her zaman sahip çıktığını belirten Karşıyaka Belediye BaşkanıCevat Durak “ Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün  ilkelerine sahip çıkacağız. Karşıyakalıhemşerilerime gösterdiği bu destek ve coşku nedeniyle teşekkür ediyorum. “dedi.Başkan Durak sanatçılara teşekkür edip hep birlikte KAF KAF çekti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Şenlik havasında Hıdırellez

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Arşiv