CR Seramik, İzmir’de

Özgün ve kaliteli ürünleriyle 2023 yılının ilk aylarında Türkiye'nin seramik ve yapı malzemesi sektörüne yeni bir soluk getiren "CR Seramik", İzmir’deki ilk mağazasını yapı sektörünün temsilcilerinin beğenisine sundu.

  • 0
  • 890
CR Seramik, İzmir’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özgün ve kaliteli ürünleriyle 2023 yılının ilk aylarında Türkiye'nin seramik ve yapı malzemesi sektörüne yeni bir soluk getiren "CR Seramik", İzmir’deki ilk mağazasını yapı sektörünün temsilcilerinin beğenisine sundu.

KCT Yapı Firması bünyesindeki prestijli Kergres2000 markasının Türkiye ve Almanya distribütörlüğünü alarak kanıtlayan CR Seramik İzmir mağazası açılışı Kibar Feyzo lakaplı Türk eski futbolcu ve teknik direktör Feyyaz Uçar, tasarımcısı ve sunucu Hakan Akkaya ile iş, spor ve magazin dünyasından isimleri bir araya getirdi.


Jafar Rasoulzadeh, Muharrem Dolar, Derya Dal, Cihan Örnek, Mustafa Üstün, Roham Rasoulzadeh, Ayşegül Yaldız, Burak Örnek
Ürünler ile ilgili bilgi aktaran CR Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Örnek, “CR Seramik olarak farklı boyutlarda, renklerde ve efektlerde yüksek kaliteli ve birinci sınıf beyaz gövde karoları ile porselen seramiklerin Türkiye'de ve Almanya'da daha geniş kitlelere ulaştırılmasını hedefliyoruz. Yapı malzemesi ve inşaat sektöründeki bu stratejik hamlesiyle Türkiye ve Almanya'daki projelere etkili bir destek sunmayı amaçlayan CR Seramik, KCT şirketi ile kurduğu iş birliğiyle müşterilere sunulan ürünlerin kalitesini daha da yükseltmeyi hedeflemektedir” dedi.
Kergres2000 markasının, dünya standartlarında en son tasarım ve yüzey teknolojileriyle ürettiği karo ve seramik ürünleri olarak endüstrideki öncü konumunu koruduğunu belirten Örnek, “marka, Avrupa ve Asya'da hayata geçirdiği başarılı projeler, sürekli araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla birleşerek müşteri ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap veren benzersiz bir ürün koleksiyonunu ortaya koymuştur. Kergres2000, bu vizyonuyla müşteri memnuniyetini her zaman en üst sırada tutarak, sektördeki liderliğini perçinlemiştir. Türkiye'deki faaliyetlerini genişletme kararlılığıyla İzmir'in kalbi Alsancak'ta ilk şubesini hizmete sunan CR Seramik, Almanya'nın Werther şehrinde ve Türkiye'nin turistik başkenti Antalya'da açılması planlanan diğer şubeleri için de yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürmektedir” diye konuştu.
Açılış Fotoğrafları için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

Arşiv