Crosswinds ile müzikal yolculuk

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın  (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla  düzenlediği 28. İzmir Avrupa Caz Festivali, 21 Eylül 2021 Salı akşamı 21.00 de AASSM Açık Alanda yapılacak Crosswinds Project konseri ile devam edecek.

  • 0
  • 544
Crosswinds ile müzikal yolculuk
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın  (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla  düzenlediği 28. İzmir Avrupa Caz Festivali, Yarın (21 Eylül 2021 Salı akşamı) 21.00 de AASSM Açık Alanda yapılacak Crosswinds Project konseri ile devam edecek. Efsanevi perküsyon ustası ve baterist Okay Temiz’in, insani ve müzikal deneyimlerini Fransa, Macaristan ve İsviçre'den gelen yetenekli müzisyenlerle paylaştığı Croswinds Project konseri, dinleyicilerine farklı bir caz deneyimi yaşatacak.

İsviçre izmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak konserde Philippe Ehinger (basklarnet ve klarnet) Yannick Barman (trompet), François Lindemann (piyano), Matyas Szandai (kontrbas/el. Bas), Cyril Regamey (davul) ve Okay Temiz (çeşitli perküsyon) her bir üyenin orijinal bestesinden yola çıkarak, solo ve düetlerde doğaçlama sekanslarla bağlanmış müzikal bir gösteri sunacak. Konserin biletlerine Biletix gişelerinden ulaşmak mümkün.

İKSEV’in “Covıd-19/Salgın Yönetimi Ve Çalışma Rehberi”  kurallarına uygun olarak gerçekleştireceği 28. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde konser girişlerinde HES kodu ve aşı kartı kontrolü yapılacak ve ateş ölçülecektir. Kurallara uymayanlar biletli olsalar dahi konsere alınmayacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç Sanatçılar sahnede

İzmir Aşkına Adana yolcusu

Köy Enstitüleri Fikir Ve Kültür Günleri başlıyor

Adasu yeteneği ile fark yaratıyor

İzmir Kitap Fuarı baharın coşkusuyla Kültürpark’ta

Son başvuru tarihi 23 Nisan!

Arşiv