Cumhuriyet Bayramı'na özel resim sergisi

Hasret Nurdağ’ın “Cumhuriyet’in ilanına giden yolda Millî Mücadele, Cephe Savaşları ve Şehirler” Sergisi Vosmer Otomotiv’de açıldı.

  • 0
  • 395
Cumhuriyet Bayramı'na özel resim sergisi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Vosmer Otomotiv’in, AUDI markası iş birliğiyle ev sahipliği yaptığı, Hasret Nurdağ’ın “Cumhuriyet’in ilanına giden yolda Millî Mücadele, Cephe Savaşları ve Şehirler” temalı eserlerinin yer aldığı resim sergisi, kapılarını açtı.

Cumhuriyet ruhunun sanatla bir araya geldiği sergi, 10 Kasım tarihine kadar Bornova’daki Vosmer Audi showroomunda ziyaret edilebilecek.

Üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ve öncülük ettiği farkındalık kampanyalarında, “İzmirli marka” kimliğiyle çalışmalar yürüten Vosmer Otomotiv, AUDI markası iş birliğiyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel olarak hayata geçirdiği resim sergisi ile bayramı İzmirlilerle birlikte kutluyor.

Kırk yılı aşkın süredir eğitimcilik yapan ve İzmir’de kendi sanat atölyesinde çalışmalarını sürdüren ressam Hasret Nurdağ’ın “Cumhuriyet’in ilanına giden yolda Millî Mücadele, Cephe Savaşları ve Şehirler” temalı eserlerinin yer aldığı serginin açılışı; Vosmer Otomotiv’in Bornova yerleşkesinde yer alan Audi Showroom’unda 27 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da gerçekleşti.

Açılış konuşmasını, Hasret Nurdağ’ın uzun yıllardır hem öğrencisi hem de beraber çalıştığı ressam Anıl Sam gerçekleştirdi. Vosmer Otomotiv ve Audi’ye teşekkürlerini sunan Anıl Sam, gün boyunca showroomda canlı performansıyla bir Atatürk Portresi resmetti.

Açılışa Vosmer Audi davetlileri, Vosmer Otomotiv yönetim kurulu ve yöneticileri katıldı. Yönetim kurulu üyesi Enriko Aliberti, çok olumlu dönüşler aldıklarını ve böyle önemli bir serginin ev sahibi olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Yönetim kurulu bağımsız üyesi Süleyman Eryüksel, resim sanatının özel olarak ilgilendikleri bir alan olduğunu; Vosmer’de sanata ve sanatçıya her zaman destek verildiğinin altını çizdi. Eryüksel sözlerini şöyle sürdürdü “İzmirli bir marka olarak, cumhuriyetimizin, sanatın ve sanatçının değerini çok iyi biliyor; Cumhuriyet Bayramımızı sanatla kutluyoruz.” Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, “2009 yılından bu yana Volkswagen Grubu’na ait markaları İzmirli müşterilerimizle buluşturuyoruz. Değerlerine sahip çıkan, daha iyi bir dünya için sorumluluk taşıyan bir yönetim vizyonuna sahibiz. Bu vizyon, otomobil pazarlamanın çok ötesinde bir anlayışı temsil ediyor.” Diye konuştu.

10 Kasım’a Kadar Açık

27 Ekim’de açılan sergi, 10 Kasım’a kadar Vosmer Audi showroomunda ziyaret edilebilecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv