‘Cumhuriyet’ coşkusu Bornova’da

  • 0
  • 729
‘Cumhuriyet’ coşkusu Bornova’da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

28 Ekim Salı günü Atatürk Anıtı’na çelenk konmasıylabaşlayacak kutlamalar, Bornova Belediyesi’nin düzenlediği fener alayı yürüyüşüve Mehmet Erdem konseri ile daha da coşkulu hale gelecek

 

Cumhuriyet’in ilanının 91’inci yılı Bornova’da şenliğedönüşecek. Birbirinden renkli etkinlikler, 28 Ekim Salı günü saat 13:00’deCumhuriyet Meydanı’ndaki  AtatürkAnıtı’na çelenk konmasıyla başlayacak. 19.45’de İş Bankası’nın yanındakiviyadüklerin altından başlayacak fener alayı yürüyüşü Bornova CumhuriyetMeydanı’nda son bulacak. Yürüyüşün ardından saat 20:30’da meydanda; film vedizi müzikleriyle de ünlü sanatçı Mehmet Erdem Bornovalılara sevilenşarkılarını seslendirecek. Kutlamalar 29 Ekim Çarşamba günü Bornova ŞehirStadyumu’nda saat 10:00’da başlayacak resmi tören ve Cumhuriyet Şeref  Yürüyüşü ile devam edecek.

 

Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarınıtamamladıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Büyükönderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve onun eseri Cumhuriyetimizi, ilanının 91’inciyıldönümünde  Bornovamızda görkemli birşekilde kutlayacağız. Tüm Bornovalıları Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunuyaşamaya ve ortak olmaya davet ediyorum” dedi. 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv