Cumhuriyetin 100. yılına yaraşır kutlama

İzmir Özel Türk Koleji, Cumhuriyetimizin 100. yılında Öğretmenler Gününü coşkuyla kutladı.

  • 0
  • 235
Cumhuriyetin 100. yılına yaraşır kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

74 yıllık köklü geçmişi ile hem İzmir’in hem Türkiye’nin eğitimde öncü kurumu olan İzmir Özel Türk Kolejinin değerli yöneticileri, öğretmenleri, idarecileri ve çalışanları, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu ile Öğretmenler Günü heyecanını İzmir’de Aquamarin’de, Marmaris’te Queens’te düzenlenen “100. Yıl Öğretmenler Günü Baloları”nda doyasıya yaşadılar. Bu anlamlı gecelerde yöneticiler, öğretmenler, idareciler ve çalışanlar birlikte olmanın mutluluğunu vurguladılar.

İzmir’de İTK Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Tatış ve İTK İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yiğit Tatış tarafından, Marmaris’te İTK Genel Müdürü Doğan Tatari yapılan konuşmalarda; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Atatürk’ün izinde nesiller yetiştirmek misyonuyla her yıl kapılarını öğrencilerine açan İTK’nın değerlerinin yaşatılmasının başrolündeki öğretmenlerimizin icra ettikleri mesleğin ne kadar yüce olduğunun bir kez daha altı çizildi.

Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinliklerini yıl boyunca kutlamayı hedefleyen İzmir Özel Türk Koleji, yarınlarda da Cumhuriyeti sürdürecek Atatürkçü nesiller yetiştirmeye devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muğla emceği

Ekolojik ve ekonomik zararlar artıyor

İzmir'de İleri Düzey Tedavi Tekniklerini Öğreniyor

12 bin kişiye ‘kodlama’ eğitimi

Ege, diş hekimi adaylarını bekliyor

Kadın kaynakçılar işbaşı yaptı