ÇYDD İzmir'den Bayraklı etkinlik merkezi açılışı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi'nin dezavantajlı mahallelerdeki öğrencilere destek olmak amacıyla hayata geçirdiği, hayırsever Hanife Nihal Kulaksızoğlu'nun adının verildiği Çağdaş Etkinlik Merkezi’nin açılışı Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesinde yeni adresinde gerçekleştirildi. Çağdaş Etkinlik Merkezi'nin açılışında konuşan ÇYDD İzmir Şube Başkanı Onur Ertürkan, sadece öğrencilere burs veren bir dernek olmadıklarını, Atatürk ilke ve devrimleri ışığında yetişen çağdaş bireyler yaratmak için de çaba gösterdiklerini

  • 0
  • 398
ÇYDD İzmir'den Bayraklı etkinlik merkezi açılışı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesinde bulunan Hanife Nihal Kulaksızoğlu Çağdaş Etkinlik Merkezi, Merhum Hanife Nihal Kulaksızoğlu bağışıyla alınıp, Merhum Seçil Paçacı Elitok ve Merhum Hamdiye-Hüseyin Kardeş’in ailelerinin destekleriyle donatıldı.

ONUR ERTÜRKAN: SADECE BURS VEREN BİR DERNEK DEĞİLİZ

Merkezin açılışında konuşan ÇYDD İzmir Şube Başkanı Onur Ertürkan, yoğun göç alan ve şartları yeterli olmayan bölgelerdeki çocuklara ve gençlere yönelik çağdaş etkinlik ve çağdaş gençlik merkezleri açmak yoluyla bilimsel eğitime katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

ERTÜRKAN: ÇOCUK VE GENÇLERİMİZE MERKEZLER ARACILIĞIYLA DESTEK OLUYORUZ

Çağdaş topluma ancak Atatürk'ün devrimleri ışığında yetişecek çocuk ve gençlerle ulaşılabileceğini vurgulayan ÇYDD İzmir Şube Başkanı Onur Ertürkan, “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği sadece burs veren bir dernek değil. Ekonomik olarak olarak kısıtlı bölgelerdeki çocuklara ve gençlere yönelik açtığımız 'Çağdaş Gençlik' ve 'Çağdaş Etkinlik' merkezlerimizle çağdaş bireyler yetiştirmek için de elimizden geleni yapıyoruz. Merkezler aracılığıyla Cumhuriyetimizin çağdaşlaşma meşalesini ilim, fen, kültür-sanat ve sporla yetişen gençler aracılığıyla geleceğe taşıyoruz” diye konuştu.

ÇYDD Bayraklı Çağdaş Etkinlik Merkezi'nde, ebeveynlere özellikle annelere yönelik, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle “Hayat Dolu Buluşmalar” ve “Okuyan Bir Gelecek” başlıklı projeler gerçekleştirilecektir.

Merkeze gönüllü destek vermek isteyen kişi ve sivil toplum örgütü temsilcileri ÇYDD İzmir Şubesi'nin (0232) 464 33 59 numaralı telefonları üzerinden iletişim kurabilir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Arşiv