Damat Tween’den muhteşem parti

  • 0
  • 3.066
Yazı Boyutu:

Dünya moda başkentlerinde etkinliğini günden güne  arttıran,  birbirinden şık ve stil sahibi koleksiyonlarıyla erkek modasına  yön veren Damat Tween, İzmir Alsancak mağazasında sezonun en şık partisiyle İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladı.
İngiltere’de Jay Z, Kanye West ve Rihanna gibi dünyaca ünlü starların, prenseslerinin özel partilerine davet edilen ünlü DJ Marie Claire’in müzikleriyle seçkin konuklar ve ünlü isimler eğlenceli saatler geçirdi.
 
Gece başlamadan önce konuklar için hazırlanan expozisyonla koleksiyon detaylarını da tanıtan Damat Tween, katılımcılardan tam not aldı.  Akif Örük’ün sahibi olduğu Rönesans Ajans  modellerin tanıttığı İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonun öne çıkan parçaları tek ceketler ve tek pantolonlardan oluşan rengarenk kombinler oldu. Kullanılan renk çeşitliliği dikkat çekerken, nano teknolojik kumaşlarla hazırlanan ürünler İzmirli moda severlerin özel ilgisini çekti. Defilenin gerçekleşmesinde büyük payı olan Selda Car ise defilenin stylingini(stilize) yaptı.
 
Yönetim Kurulu Başkanı, Süleyman Orakçıoğlu yenilenen mağaza konsepti sürpriziyle, uzun zamandır İzmir’de planlanan organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti, mağazanın yeni dekorasyonu hakkında da bilgi veren Orakçıoğlu, daha geniş metrekarelerde, ürünlerin daha ön planda olacağı ve müşterinin aradığına kolayca ulaşacağı  şekilde özenle dekore edilen yeni mağaza konseptinin satışlara olan katkısına da dikkat çekti. İzmirli modaseverlerin gösterdiği güzel ilgi için teşekkür eden Orakçıoğlu, İzmir’de bu tip organizasyonların devam edeceği müjdesini verdi.

Burhan Yılmaz,           Deniz Tanık,             Ertan Kayıtken,             Hikmet Keke,              Melis Türkoğlu,          Oğuz Özbinici, Seda Güler

Seda Ocakoğlu, Tibet Özer,            Selda Car,Barış Koca,              Süleyman-Ahu Orakçıoğlu,                Zeynep-Şenol Acar

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sel Eczanesi 15 yaşında

EİB Moda Tasarım Yarışması

Novamer Otomotiv Açıldı!

Bridge of Hope galası

İKSEV Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, Sanat ve Edebiyat Şövalyesi

“İzmir’e ve Alsancak’a emek verenler” ödüllendirildi

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg