Danışmanların düğünü

ABD’de danışmanlık yapan Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümü Mezunu Hakan Batur ile Koç Üniversitesi Endüstri Bölümü Mezunu Gülben Solakoğlu, Çeşme’de özel bir düğün ile yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 8.212
Danışmanların düğünü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 
ABD’de danışmanlık yapan Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Bölümü Mezunu Hakan Batur ile Koç Üniversitesi Endüstri Bölümü Mezunu Gülben Solakoğlu, Çeşme’de  özel bir düğün ile yaşamlarını birleştirdi.

Çiftin 5 yıldızlı bir otelde(Radisson Blu Resort & Spa)düzenlenen düğün ABD başta, Arjantin, Brezilya, Meksika, Fransa, Şili, Kolombiya’nın da aralarında bulunduğu 32 ülkeden çiftin 100 civarından arkadaşı ile İstanbul’dan arkadaşları, İzmir’deki yakınları ile çoğunluğunu hekimlerin oluşturduğu çok sayıda davetli katıldı.

3 yıl önce İstanbul’da tanışan, arkadaşlıkları ABD’de çalışmaları sırasında da süren çiftin nikah akdini Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ yerine getirirken nikah tanıklıklarını ise Bilge Hısım, Sibel Ergin, Aslı Ege Öz, Ertan Doğrultan üstlendi.
Dr. Tuncay Batur- Nur Batur çifti ile Emekli Bankacı Akgün- Özden Solakoğlu çiftleri çocuklarının mutlu günlerine katılan konukları kabul ederek tebrikleri kabul etti. Hakan ile Gülben, Japonya’da başlayacakları balayı tatiline Bora Bora adalarında devam edecek, Balayı tatilinin ardından ABD’ye yaşamlarını sürdürecek.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv