DAP Yapı’dan Görkemli Tanıtım

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı’nın İzmir’deki ilk projesi olan DAP İzmir, muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.Etkinliğe akın eden yüzlerce İzmirli Ebru Gündeş’in ücretsiz konserini izlemek için Bornova’da İzmir Atatürk Stadyumu Karşısı’nda bulunan DAP Yapı İzmir Proje Alanı’na akın etti.

  • 0
  • 780
DAP Yapı’dan Görkemli Tanıtım
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı’nın İzmir’deki ilk projesi olan DAP İzmir, muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı. Handan Atamer’in sahibi olduğu Kites Event tarafından organize edilen etkinliğe akın eden yüzlerce İzmirli Ebru Gündeş’in ücretsiz konserini izlemek için Bornova’da İzmir Atatürk Stadyumu Karşısı’nda bulunan DAP Yapı İzmir Proje Alanı’na akın etti.


DAP Yapı Satış ofisinde ise ev sahibi olmak isteyen İzmirliler ile doldu taştı. Çok sayıda daire gün içinde satıldı.
Ebru Gündeş’in ateş dansçılarının eşliğinde başladığı programında sevilen eserlerini coşkuyla seslendirdi. Birbirinden güzel dansçılar program süresince bazı şarkıları danslarıyla renklendirdi. Fan Clup üyelerinin pankartları ise Ebru Gündeşi çok mutlu etti.







Güçlü sesi ve yorumu ile büyük beğeni kazanan Ebru Gündeş şarkı aralarında yaptığı konuşmasında İzmir’i yaşanacak kent olarak niteledi ve “İstanbul’dan sonra yaşayabileceğim şehir herhalde İzmir olurdu. Gelmişken birkaç daire de ben mi alsam diye düşünüyorum” derken, sanatçıya çiçek vererek teşekkür eden DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, seyircilere hitap ederek; “Dap Yapı’nın Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’e gelişini müjdelemek ve çoşkumuzu sevgili İzmirlilerle paylaşmak istedik. Gecemizi Ebru Gündeş konseri ile taçlandırdık. Sanatçımız Ebru Gündeş bizlere mutheşem bir gece yaşattı” diye konuştu.
 

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Mübeccel ile İrfan yaşamlarını birleştirdi

31. İzmir Avrupa Caz Festivali başladı.

Cesaretin İvmesi

Arşiv