Değişimin Gücünü Anlattı

Arkas Arcademia’nın, çeşitli branşlardan konuşmacıların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikler, Uzman Psikolog Pınar Sabancı söyleşisi ile sürdü. Arkas Mattheys Köşkü’nde yapılan söyleşide Sabancı, değişimin insan yaşantısına olan etkilerini anlattı.

  • 0
  • 89
Değişimin Gücünü Anlattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Arkas Arcademia tarafından organize edilen ve Uzman Psikolog Pınar Sabancı’nın konuşmacı olarak yer aldığı “Rutinler, Küçük Pratiklerden Kişisel Dönüşüme Psikolojik Yenilenme” konulu söyleşi İzmir’de Arkas Mattheys Köşkü’nde yapıldı. Sabancı konuşmasında, değişime nereden başlanacağını işaret ederek bu konuda en önemli unsurlardan birinin insanın kendisini yakından tanıması olduğunu söyledi. Farkındalığın önemine değinen Pınar Sabancı, ilişkilerde daha yapıcı olma ve psikolojik dayanıklılık konularında da bilgi verdi.
Söyleşinin sonunda dinleyicilerin sorularını yanıtlayan Sabancı, bazı durumlarda kişilerin profesyonel destek alabileceğini, değişimin hayatın her döneminde gerekli olduğunu ifade etti. Kişisel gelişimin en temel anahtarının ‘rutin oluşturmak’ olduğuna işaret eden Sabancı, insanın kendini geliştirmesi ve iyi bir yaşam sürmesi için gereken önerilerini de okumak, yeni bir şey öğrenmek, günlük tutmak, küçük hedefler belirlemek, bedenimize iyi bakmak ve yargılamamayı öğrenmek olarak sıraladı.

“Ayşe Arman’la İyilik Atölyesi”
Arkas Akademi’nin 18 yılı aşkın birikim ve tecrübesiyle ekonomik, kültürel ve kişisel gelişime yönelik hazırlayacağı eğitim ve etkinliklerin sunulacağı bir deneyim merkezi olarak konumlanan Arkas Arcademia’nın bir sonraki etkinliği ise 09 Mayıs’ta gerçekleşecek. Anneler gününe özel olarak Ayşe Arman’ın sevenleriyle buluşacağı etkinlik, “Ayşe Arman’la İyilik Atölyesi” temasıyla yapılacak. Kontenjan sınırı olan şimdiden dolan etkinlğin geliri ise LÖSEV’e bağışlanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv