Deniz ile Hayriye yaşamlarını birleştirdi

Bortar Group kurucularından merhum Şuayip Küçükkurt'un oğlu Bortar Group Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Küçükkurt ile Eraestetik kurucusu Hayriye Kamçılı yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 4.822
Deniz ile Hayriye yaşamlarını birleştirdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bortar Group kurucularından Şuayip Küçükkurt'un oğlu, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) ve Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt'un yeğeni ve Bortar Group Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Küçükkurt ile İbrahim ve Fidaye Kamçılı'nın kızları Eraestetik kurucusu Hayriye Kamçılı dünya evine girdi.

İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleşen düğün, iş dünyasından pek çok insanı bir araya getirdi. Çiftin nikah akdini Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin yerine getirirken, Helvacızade  Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, İZSİAD ve Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, Bortar Group Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Küçükkurt, Dr. Cüneyt Hayretdağ, dünyaca ünlü kolleksiyoner  Emre Kamçılı ve CHP 24. Dönem milletvekillerinden Mustafa Moroğlu nikah tanıklıklarını üstlendi.
Bortar Group şirketlerden No93 Catering  ve Event’in düzenlediği  Düğünde Blu Notte Orkestrası, Oğuz Aksaç  ve Violin Feray Tekşahin sahne aldı.
Küçükkurt çiftinin konukları Nikah şekeri yerine  hazırlanan ve üzerinde ünlü şair Attila İlhan’ın “Yaşamak  türkü söyleyip zeytin toplayanları seyretmekti” dizelerinin yer aldığı zeytin fidanları dağıtıldı.
FOTOĞRAFLARIN DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ BOTUNU TIKLAMAYI UNUTMAYIN...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv