deprem bölgesine desteğini sürdürüyor

Narlıdere Belediyesi’nin başlattığı bağış kampanyası kapsamında 2 tır malzeme daha deprem bölgesine doğru bugün yola çıktı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de yarın deprem bölgesine giderek afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletecek, konteyner kent kurmak için temaslarda bulunacak.

  • 0
  • 189
deprem bölgesine desteğini sürdürüyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Narlıdere Belediyesi’nin, depremzede aileler için başlattığı seferberlik sürüyor. Şu ana kadar afetzedelere ulaştırılmak üzere 20’yi aşkın aracı yola çıkaran Narlıdere Belediyesi, 2 tırı daha bugün afet bölgesine gönderiyor. Hayırseverlerin büyük destekleriyle hazırlanan gıda kolileri, hijyen paketleri, tekstil ürünleri ve ısıtıcılar Adıyaman’a ve Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesine gönderilecek.

BAŞKAN ENGİN DEPREM BÖLGESİNE GİDİYOR
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin de bölgeye giderek afetten etkilenen depremzede vatandaşlarla bir araya gelecek. Narlıdere Belediyesi’nin kardeş ilçesi Nurhak’ı ve depremin en çok etkilediği Adıyaman’ı ziyaret edecek olan Başkan Engin hem depremzede vatandaşlara geçmiş olsun diklerini iletecek hem de Narlıdere Belediyesi’nin bölgede yapmayı planladığı konteyner kent için olası araziler hakkında yetkililerle görüşecek. Narlıdere Belediyesi ayrıca, deprem bölgesinde bir de parkın yapımını da üstlenecek.
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, yaşanan büyük deprem felaketinin yaralarını ancak dayanışmayla sarabileceklerini ifade ederek, “Narlıdere Belediyesi olarak afetzede yurttaşlarımız için seferber olmuş durumdayız. Depremle sarsılan vatandaşlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu malzemeleri bölgeye ulaştırmak üzere 2 tırı daha yola çıkarıyoruz. Bölgede bir konteyner kent kurmak istiyoruz. Tüm altyapısını da biz üstleneceğiz. Ayrıca deprem bölgesinde bir park yapmayı da hedefliyoruz. Biz dayanışması güçlü, zor günlerde bir araya gelmeyi başaran bir milletiz. Bağışçılarımıza teşekkür ediyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv