Depremde hayatını kaybedenlere şiirli anma

Atatürkçü Düşünce Derneği Bayraklı Şubesi, depremde hayatını kaybedenler anısına panel ve şiir dinletisi düzenledi. Şair ve yazarların konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte depremde hayatını kaybedenler şiirlerle anıldı. ADD Bayraklı Şubesi Başkanı Gönül Güngör, “Depremde kaybettiğimiz tüm canlarımız için bir araya geldik ve onlara yüreğimizi gönderdik” dedi.

  • 0
  • 113
Depremde hayatını kaybedenlere şiirli anma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

ADD Bayraklı Şubesi, depremde hayatını kaybedenler anısına dernek binasında panel ve şiir dinletisi düzenledi. Etkinliğe, Basın Özgürlüğü ve Medya Araştırmaları Derneği (BAMAD) Genel Sekreteri - Yazar Özgür Zeybek konuşmacı olarak katıldı. Şairler Bilsen Başaran, Gülçin Sahilli ve Nevval Savak da şiir dinletisi sundu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşların anıldığı etkinlikte yaraların birlik, beraberlik ve dayanışma içinde sarılacağı belirtildi. Okunan şiirler, depremzedelere ithaf edildi.

DEPREMZEDELERE YÜREĞİMİZİ GÖNDERDİK

Törenin açılışında konuşan ADD Bayraklı Şubesi Başkanı Gönül Güngör, “Yaşamın her alanında mücadele veren cumhuriyet ışığındaki tüm Atatürk sevdalılarının her zaman yanındayız. Şimdi de depremde yaşama mücadelesi veren, ailelerini bir arada tutmaya çalışan çocuklarımızı, kadınlarımızı, tüm yurttaşlarımızı anıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yararlılara bir kez daha acil şifalar diliyoruz. Tüm depremzedelerimize şiirlerimizi, sevgilerimizi ve dayanmak İçin yüreğimizi gönderiyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Yarınların meclisi bugün kuruldu

Çocuklarımız milletimizin umut çiçekleri

EGİAD’dan 23 Nisan Mesajı

Arşiv