Derinliğine Kimse Sevgili Olmadı

  • 0
  • 1.397
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü etkinlikleri kapsamında, yazar Cezmi Ersöz’ü okuyucularıyla buluşturdu. Cezmi Ersöz, aşkı anlattığı söyleşisinde, esprileriyle izleyicileri kahkahaya boğdu, “Derinliğine Kimse Sevgili Olmadı” kitabını imzaladı.
 
Bozyaka Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşi ve imza gününe, Ersöz’ün okuyucularının ilgisini yoğun oldu. Cezmi Ersöz, Türk şiirinin en önemli isimleri Can Yücel, Atilla İlhan gibi ünlü şairleriyle anılarını, onların aşka bakışlarını anlattı. Yaşadığı aşkları da espritüel bir okuyucularıyla paylaşırken, izleyicileri de kahkahaya boğan Ersöz, “Bir insanın bir insanı sevmesinin, milyonlarca kişi içinden birini seçmesinin açıklaması bugüne kadar yapılamadı. Bırakalım yapılmasın da. Ancak birbirimizi sevelim. Sevgili olmak, eş olmak, arkadaşlık, dostluk bunlar güzel şeyler. Yaşamı güzelleştiren şeyler. Sevgiyi doyasıya yaşayalım, mutluluk böyle bir şey” dedi.
 
Ersöz, şiirleriyle süslediği söyleşinin ardından, son eseri “Derinliğine Kimse Sevgili Olmadı” adlı kitabını, okuyucuları için imzaladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv